Támogasd környezetünk megmentését, a hulladekvadasz.hu üzemeltetőjét, a JÖN Alapítványt.

Eddig több ezer bejelentés hatására több ezer tonna hulladék felszámolásában működtünk közre vagy szerveztünk több száz fős szemétszedési akciókat és váltunk Magyarország legaktívabb környezetvédelmi mozgalmává. Tevékenységünknek azonban komoly költségvonzata is van, amit eddig az alapítvány tagjai saját erejükből finanszíroztak meg. Segítségeddel tovább folytathatjuk a munkánkat.
Banki átutalással ide kattintva.

Népligeti hugyálda és pet-palack temető az Üllői úton

Népligeti hugyálda és pet-palack temető terül el a Népliget mellett az Üllői út és a Borbás Vince sétány kereszteződésénél. A helyszínen hajléktalan kunyhók és mocsok minden mennyiségben.

Frissítve
2017.12.27.

Véletlenül tűnt fel az oldalunk szerkesztőink, hogy már korábban is érkezett erről a helyszínről bejelentés, aminek a helyszínét akkor a bejelentő pontatlanul adta meg.

2016. október / 2017. december

Ezt most javítottuk. Egy évvel ezelőtti bejelentést ide kattintva lehet megtekinteni.


Korábban
2017.12.24.

Budapest belvárosától pár percre található a helyszín. Szavakat nem találunk a mindent beborító pet-palack mennyiségre. Ritkán fordul elő ilyen mennyiség egy helyen, ilyen nagy területen. A vasúti sínek mentén terül el, amiből valószínűsíthetően MÁV területről beszélhetünk. A IX. kerületből érkezett korábbi bejelentések ide kattintva elérhetőek.

A bejelentés szövege
“Üdv. Az alábbi képeket készítettem Budapesten, az Üllői út – Borbás Vince sétány kereszteződésénél, a vasúti felüljáró tövénél. Van itt minden: háztartási szemét, rengeteg műanyag, gumiabroncs, hajléktalan kunyhók… Mindez a belvárosban.”

A tavaly nyáron a hulladékvadász csapata és az önkéntes környezettisztítók szerveztek szemétszedést a Népligetnél, de akkor még mit sem sejtettünk mi bújik meg a közelben.

Hulladék jellege: kommunális, gumihulladék, rengeteg pet-palack.

Az úgynevezett népligeti hugyálda helyszínről érkezett bejelentést továbbítjuk az aktuális önkormányzatnak.

Köszönjük a bejelentést.


Felhívás illegális hulladék bejelentésre!

Az alábbi útmutató segítségével hasonló bejelentéseket várunk a településről és annak környékéről ezzel is segítve a helyi önkormányzat munkáját. Ide kattintva elérhető a bejelentési űrlap. Ha támogatnád a hulladékvadászok munkáját ide kattintva megteheted.

Ezek a cikkeink is érdekelhetnek