Warning: call_user_func_array() expects parameter 1 to be a valid callback, function 'hueman_remove_font-awesome' not found or invalid function name in /home/vfrtyr/public_html/hulladekvadasz.hu/wp-includes/class-wp-hook.php on line 324
Népligeti hugyálda és pet-palack temető az Üllői úton - Hulladekvadasz.hu

Népligeti hugyálda és pet-palack temető az Üllői úton

Népligeti hugyálda és pet-palack temető terül el a Népliget mellett az Üllői út és a Borbás Vince sétány kereszteződésénél. A helyszínen hajléktalan kunyhók és mocsok minden mennyiségben.

Frissítve
2017.12.27.

Véletlenül tűnt fel az oldalunk szerkesztőink, hogy már korábban is érkezett erről a helyszínről bejelentés, aminek a helyszínét akkor a bejelentő pontatlanul adta meg.

2016. október / 2017. december

Ezt most javítottuk. Egy évvel ezelőtti bejelentést ide kattintva lehet megtekinteni.


Korábban
2017.12.24.

Budapest belvárosától pár percre található a helyszín. Szavakat nem találunk a mindent beborító pet-palack mennyiségre. Ritkán fordul elő ilyen mennyiség egy helyen, ilyen nagy területen. A vasúti sínek mentén terül el, amiből valószínűsíthetően MÁV területről beszélhetünk. A IX. kerületből érkezett korábbi bejelentések ide kattintva elérhetőek.

A bejelentés szövege
„Üdv. Az alábbi képeket készítettem Budapesten, az Üllői út – Borbás Vince sétány kereszteződésénél, a vasúti felüljáró tövénél. Van itt minden: háztartási szemét, rengeteg műanyag, gumiabroncs, hajléktalan kunyhók… Mindez a belvárosban.”

A tavaly nyáron a hulladékvadász csapata és az önkéntes környezettisztítók szerveztek szemétszedést a Népligetnél, de akkor még mit sem sejtettünk mi bújik meg a közelben.

Hulladék jellege: kommunális, gumihulladék, rengeteg pet-palack.

[codepeople-post-map]

Az úgynevezett népligeti hugyálda helyszínről érkezett bejelentést továbbítjuk az aktuális önkormányzatnak.

Köszönjük a bejelentést.


Felhívás illegális hulladék bejelentésre!

Az alábbi útmutató segítségével hasonló bejelentéseket várunk a településről és annak környékéről ezzel is segítve a helyi önkormányzat munkáját. Ide kattintva elérhető a bejelentési űrlap. Ha támogatnád a hulladékvadászok munkáját ide kattintva megteheted.

You may also like...