Warning: call_user_func_array() expects parameter 1 to be a valid callback, function 'hueman_remove_font-awesome' not found or invalid function name in /home/vfrtyr/public_html/hulladekvadasz.hu/wp-includes/class-wp-hook.php on line 324
Szuglói körvasútsor fejetlen hulladékhelyzete - Hulladekvadasz.hu

Szuglói körvasútsor fejetlen hulladékhelyzete

A Szuglói körvasútsor fejetlen hulladékhelyzetére hívja fel a figyelmet a hulladékvadászunk, hiszen állítása szerint a terület fele MÁV, fele Zugló Önkormányzatáé.

Mindenesetre mi utánajárunk a kialakult hulladékproblémának. Erről a pályaszakaszról korábban a Városkép romboló rovatunkban írtunk.

A kupac közepén egy ütött-kopott Shell benzinkúti tábla. / Fotó: hulladekvadasz.hu

A kupac közepén egy ütött-kopott Shell benzinkúti tábla. / Fotó: hulladekvadasz.hu

Tudni illik, hogy a MÁV több 100 millió forintokat költ évente vasútvonalainak a tisztán tartására, de ezek az összegek is kevesek a mellékelt képen is látható. A probléma abból fakad, hogy szinte „végtelen” hosszúságú vasúti pályaszakaszokat képtelenség őriztetni vagy bekameráztatni.

A bejelentés szövege
“Tisztelt Hulladékvadászok! Illegális szemétlerakó 1142 Budapest komáromi út  41. és a szuglói korvasútsor elején végig. A helyzet egyre súlyosabb. Sajnos  fele önkormányzati terület fele MÁV. Nem történt elszállítás sok sok bejelentés után sem!”

A bejelentés időpontja: 2018.09.20.

Hulladék jellege: kommunális, építési, műanyag, fém.

Helyszín/GPS: 1142 Budapest Komáromi út  41.

[codepeople-post-map]

A Szuglói körvasútsor helyszínéről érkezett bejelentést továbbítjuk az illetékes önkormányzatnak és a MÁV-nak is.

Köszönjük a bejelentést!


Felhívás illegális hulladék bejelentésre!

Az alábbi útmutató segítségével hasonló bejelentéseket várunk a településről és annak környékéről ezzel is segítve a helyi önkormányzat munkáját. Ide kattintva elérhető a bejelentési űrlap. Ha a helyszínre vagy máshova szemétszedési akciókat szerveznél kattints ide.

You may also like...