Question 1: What is Lorem Ipsum?

Lorem Ipsum is simply dummy text of the printing and typesetting industry. Lorem Ipsum has been the industry's standard dummy text ever since the 1500s, when an unknown printer took a galley of type and scrambled it to make a type specimen book.

Szuglói körvasútsor fejetlen hulladékhelyzete

A Szuglói körvasútsor fejetlen hulladékhelyzetére hívja fel a figyelmet a hulladékvadászunk, hiszen állítása szerint a terület fele MÁV, fele Zugló Önkormányzatáé.

Mindenesetre mi utánajárunk a kialakult hulladékproblémának. Erről a pályaszakaszról korábban a Városkép romboló rovatunkban írtunk.

A kupac közepén egy ütött-kopott Shell benzinkúti tábla. / Fotó: hulladekvadasz.hu

A kupac közepén egy ütött-kopott Shell benzinkúti tábla. / Fotó: hulladekvadasz.hu

Tudni illik, hogy a MÁV több 100 millió forintokat költ évente vasútvonalainak a tisztán tartására, de ezek az összegek is kevesek a mellékelt képen is látható. A probléma abból fakad, hogy szinte “végtelen” hosszúságú vasúti pályaszakaszokat képtelenség őriztetni vagy bekameráztatni.

A bejelentés szövege
“Tisztelt Hulladékvadászok! Illegális szemétlerakó 1142 Budapest komáromi út  41. és a szuglói korvasútsor elején végig. A helyzet egyre súlyosabb. Sajnos  fele önkormányzati terület fele MÁV. Nem történt elszállítás sok sok bejelentés után sem!”

A bejelentés időpontja: 2018.09.20.

Hulladék jellege: kommunális, építési, műanyag, fém.

Helyszín/GPS: 1142 Budapest Komáromi út  41.

A Szuglói körvasútsor helyszínéről érkezett bejelentést továbbítjuk az illetékes önkormányzatnak és a MÁV-nak is.

Köszönjük a bejelentést!


Felhívás illegális hulladék bejelentésre!

Az alábbi útmutató segítségével hasonló bejelentéseket várunk a településről és annak környékéről ezzel is segítve a helyi önkormányzat munkáját. Ide kattintva elérhető a bejelentési űrlap. Ha a helyszínre vagy máshova szemétszedési akciókat szerveznél kattints ide.

TUDTAD?

A hulladekvadasz.hu hivatalos üzemeltetője a JÖN Alapítvány, aminek a segítségével szeretnénk biztosítani a tevékenységeink hosszútávú működését.
Milyen segítség kell ahhoz, hogy tevékenységünk és hulladékvadászaink tovább folytassák munkájukat a környezetvédelem érdekében?
Az oldalunk fejlesztéséhez, munkánk támogatására támogatókat, szponorokat keresünk. Továbbá csapattagokat, akik segítik a munkánk.
Támogass minket egyszeri vagy rendszeres hozzájárulással!

Van még itt, ami érdekelhet