Warning: call_user_func_array() expects parameter 1 to be a valid callback, function 'hueman_remove_font-awesome' not found or invalid function name in /home/vfrtyr/public_html/hulladekvadasz.hu/wp-includes/class-wp-hook.php on line 324
Vasúti árok brutális mennyiségű hulladéka | Zugló - Hulladekvadasz.hu

Vasúti árok brutális mennyiségű hulladéka | Zugló

Vasúti árok mentén brutális mennyiségű illegális hulladék gyűlik évek óta a zuglói Komáromi út mellett. A terület vélhetően a MÁV Zrt.-hez tartozik.

Már több alkalommal beszámoltunk arról, hogy a vasúttársaság komoly összegeket feláldozva takarítja a mások által teleszemetelt több ezer kilométeres vasúti vonalait. 2019-ben több száz milliót költött csak a budapesti területeinek a takarítására.

A Komáromi út mellett látható vasúti árok tele van szeméttel.

A Komáromi út mellett látható vasúti árok tele van szeméttel.

Az állandóan fennálló hulladékprobléma megoldására a képeken látható gócpontra javallott lenne kihelyezni egy térfigyelő kamerát.

Kik hordhatják ide a hulladékot?

Kik hordhatják ide a hulladékot?

A bejelentés szövege
„A Zuglói közterület fenntartó rendszeresen tisztítja a területet, de csak a MÁV-hoz tartozó kidőlt kerítés vonaláig, mivel az már nem közterület, nincs joguk. Többször jeleztük a MÁV-nak is a problémát, de évek óta semmi reakció.” – A bejelentés és annak megoldása közvetlenül a Hulladékvadász by Zeewa rendszerünkben tekinthető meg.

Brutális mennyiségű szemét szó szerint kifolyik az útra.

Brutális mennyiségű szemét szó szerint kifolyik az útra.

Hulladék jellege: autógumi, építési, kommunális, lom hulladék.

Vasúti árok mentén található brutális mennyiségű illegálisan lerakott hulladékról kapott bejelentést továbbítjuk az illetékeshez.

You may also like...