Támogasd környezetünk megmentését, a hulladekvadasz.hu üzemeltetőjét, a JÖN Alapítványt.

Eddig több ezer bejelentés hatására több ezer tonna hulladék felszámolásában működtünk közre vagy szerveztünk több száz fős szemétszedési akciókat és váltunk Magyarország legaktívabb környezetvédelmi mozgalmává. Tevékenységünknek azonban komoly költségvonzata is van, amit eddig az alapítvány tagjai saját erejükből finanszíroztak meg. Segítségeddel tovább folytathatjuk a munkánkat.
Banki átutalással ide kattintva.

Vasúti árok brutális mennyiségű hulladéka | Zugló

Vasúti árok mentén brutális mennyiségű illegális hulladék gyűlik évek óta a zuglói Komáromi út mellett. A terület vélhetően a MÁV Zrt.-hez tartozik.

Már több alkalommal beszámoltunk arról, hogy a vasúttársaság komoly összegeket feláldozva takarítja a mások által teleszemetelt több ezer kilométeres vasúti vonalait. 2019-ben több száz milliót költött csak a budapesti területeinek a takarítására.

A Komáromi út mellett látható vasúti árok tele van szeméttel.

A Komáromi út mellett látható vasúti árok tele van szeméttel.

Az állandóan fennálló hulladékprobléma megoldására a képeken látható gócpontra javallott lenne kihelyezni egy térfigyelő kamerát.

Kik hordhatják ide a hulladékot?

Kik hordhatják ide a hulladékot?

A bejelentés szövege
“A Zuglói közterület fenntartó rendszeresen tisztítja a területet, de csak a MÁV-hoz tartozó kidőlt kerítés vonaláig, mivel az már nem közterület, nincs joguk. Többször jeleztük a MÁV-nak is a problémát, de évek óta semmi reakció.” – A bejelentés és annak megoldása közvetlenül a Hulladékvadász by Zeewa rendszerünkben tekinthető meg.

Brutális mennyiségű szemét szó szerint kifolyik az útra.

Brutális mennyiségű szemét szó szerint kifolyik az útra.

Hulladék jellege: autógumi, építési, kommunális, lom hulladék.

Vasúti árok mentén található brutális mennyiségű illegálisan lerakott hulladékról kapott bejelentést továbbítjuk az illetékeshez.

Ezek a cikkeink is érdekelhetnek