Bozsik stadion mögötti szemétdombok

Tennél, de nincs időd a szemétdombok eltakarítására? Támogass minket és elvégezzük helyetted a piszkos munkát! Támogatom a munkátokat!

A Bozsik stadion mögötti Iparos utcában rendszeresen szemétdombok szegélyezik a környéket. Reméljük majd a megoldás ellenőrzéssel is párosul.

Frissítve
2018.02.28.

A Budapest XIX. kerületi Önkormányzata az alábbi tájékoztatást adta számunkra
“A jelzett helyszínt már 2018. január 11-én felülvizsgáltuk, az Iparos u. több pontján észlelt illegális hulladék lerakás alapján a szemét, kommunális- és egyéb hulladék elszállítását a KÖZPARK Nonprofit Kft.-től megrendeltük. Mivel a munkálatokat mindig az adott személyi- és gépjármű-kapacitásuk függvényében tudják teljesíteni, az elszállításig szíves türelmüket kérjük.”

Köszönjük a tájékoztatást. Várjuk a bejelentéssel kapcsolatos megoldást.

Korábban
2018.01.25.

Közel két éve ezelőtt a stadion túloldalán alakultak ki katasztrofális állapotok, ami a bejelentések hatására nagy médiavisszhang követett, a megoldás mellett. Korábbi cikk ide kattintva megtekinthető. A kerületből érkezett bejelentéseik ide kattintva elérhetőek.

Szemét elől, háttérben a Bozsik stadion. / Fotó: hulladekvadasz.hu

Szemét elől, háttérben a Bozsik stadion. / Fotó: hulladekvadasz.hu

A bejelentés szövege
“Tisztelt Cím! Bejelentést teszek illegális hulladék szigetéről. A 1194 Iparos utcában több szemétlerakat is található, kérem Önöket, hogy intézkedni szíveskedjenek a szemétlerakat megszüntetése céljából.

A 7.szám előtti önkormányzati tulajdonban lévő ki parcellát is tele rakják szeméttel, ugyanis nincs rajta megfelelő kerítés. Várom mielőbbi válaszukat!”

Hulladék jellege: kommunális.

[codepeople-post-map]

A Bozsik stadion mögötti Iparos utcából érkezett bejelentést továbbítjuk az aktuális önkormányzatnak.

Köszönjük a bejelentést.


Felhívás illegális hulladék bejelentésre!

Az alábbi útmutató segítségével hasonló bejelentéseket várunk a településről és annak környékéről ezzel is segítve a helyi önkormányzat munkáját. Ide kattintva elérhető a bejelentési űrlap. Ha támogatnád a hulladékvadászok munkáját ide kattintva megteheted.

Iratkozz fel a Hulladékvadász Hírlevélre!Feliratkozom!

Ez is érdekelhet: