Támogasd környezetünk megmentését, a hulladekvadasz.hu üzemeltetőjét, a JÖN Alapítványt.

Eddig több ezer bejelentés hatására több ezer tonna hulladék felszámolásában működtünk közre vagy szerveztünk több száz fős szemétszedési akciókat és váltunk Magyarország legaktívabb környezetvédelmi mozgalmává. Tevékenységünknek azonban komoly költségvonzata is van, amit eddig az alapítvány tagjai saját erejükből finanszíroztak meg. Segítségeddel tovább folytathatjuk a munkánkat.
Banki átutalással ide kattintva.

Bozsik stadion mögötti szemétdombok

A Bozsik stadion mögötti Iparos utcában rendszeresen szemétdombok szegélyezik a környéket. Reméljük majd a megoldás ellenőrzéssel is párosul.

Frissítve
2018.02.28.

A Budapest XIX. kerületi Önkormányzata az alábbi tájékoztatást adta számunkra
“A jelzett helyszínt már 2018. január 11-én felülvizsgáltuk, az Iparos u. több pontján észlelt illegális hulladék lerakás alapján a szemét, kommunális- és egyéb hulladék elszállítását a KÖZPARK Nonprofit Kft.-től megrendeltük. Mivel a munkálatokat mindig az adott személyi- és gépjármű-kapacitásuk függvényében tudják teljesíteni, az elszállításig szíves türelmüket kérjük.”

Köszönjük a tájékoztatást. Várjuk a bejelentéssel kapcsolatos megoldást.

Korábban
2018.01.25.

Közel két éve ezelőtt a stadion túloldalán alakultak ki katasztrofális állapotok, ami a bejelentések hatására nagy médiavisszhang követett, a megoldás mellett. Korábbi cikk ide kattintva megtekinthető. A kerületből érkezett bejelentéseik ide kattintva elérhetőek.

Szemét elől, háttérben a Bozsik stadion. / Fotó: hulladekvadasz.hu

Szemét elől, háttérben a Bozsik stadion. / Fotó: hulladekvadasz.hu

A bejelentés szövege
“Tisztelt Cím! Bejelentést teszek illegális hulladék szigetéről. A 1194 Iparos utcában több szemétlerakat is található, kérem Önöket, hogy intézkedni szíveskedjenek a szemétlerakat megszüntetése céljából.

A 7.szám előtti önkormányzati tulajdonban lévő ki parcellát is tele rakják szeméttel, ugyanis nincs rajta megfelelő kerítés. Várom mielőbbi válaszukat!”

Hulladék jellege: kommunális.

A Bozsik stadion mögötti Iparos utcából érkezett bejelentést továbbítjuk az aktuális önkormányzatnak.

Köszönjük a bejelentést.


Felhívás illegális hulladék bejelentésre!

Az alábbi útmutató segítségével hasonló bejelentéseket várunk a településről és annak környékéről ezzel is segítve a helyi önkormányzat munkáját. Ide kattintva elérhető a bejelentési űrlap. Ha támogatnád a hulladékvadászok munkáját ide kattintva megteheted.

Ezek a cikkeink is érdekelhetnek