1 nap alatt megoldódott a bejelentés

Tennél, de nincs időd a szemétdombok eltakarítására? Támogass minket és elvégezzük helyetted a piszkos munkát! Támogatom a munkátokat!

1 nap alatt megoldódott a Hulladékvadász by Zeewa rendszerünkbe érkezett bejelentés, amit egy megszűnt szelektív idézett elő.

A szokás nagy úr –  szokták mondani. Így volt ez Budapesten is a Csizma utca és a Frangepán utca sarkán, ahova – vélhetően – a helyiek megszokásból hordták a szelektíven gyűjtött üvegeket.

1 nap alatt bejelentes

1 nap alatt eltakarításra került a bejelentés hatására a kihelyezett hulladék.

A bejelentés szövege:
“Tisztelt Hulladékvadászok! Eltűnt a szelektív üveghulladék gyűjtő Csizma utca Frangepán utca sarkáról és semmilyen információ nincs kihelyezve. Az emberek továbbra is ide hordják az üveget, már egy egész nagy kupac halmozódott fel.” – A bejelentés és annak megoldása közvetlenül a Hulladékvadász by Zeewa rendszerünkben tekinthető meg.

E-Hulladékvadász járőr hamarosan!

A Hulladékvadász járőr területről adott visszajelzése kapcsán a bejelentést megoldottnak tekintjük.

Bízunk benne, hogy hamarosan újabb és újabb 1 nap alatt megoldódott illegális hulladéklerakással kapcsolatos bejelentésekről számolhatunk be.


Ha te is tennél a hasonló állapotok ellen, akkor jelentsd be nálunk az illegális hulladéklerakásokat vagy azok lerakóit:

Bejelentést teszek!

Letöltöm a Hulladékvadász applikációt!

Iratkozz fel a Hulladékvadász Hírlevélre!Feliratkozom!

Ez is érdekelhet: