Támogasd környezetünk megmentését, a hulladekvadasz.hu üzemeltetőjét, a JÖN Alapítványt.

Eddig több ezer bejelentés hatására több ezer tonna hulladék felszámolásában működtünk közre vagy szerveztünk több száz fős szemétszedési akciókat és váltunk Magyarország legaktívabb környezetvédelmi mozgalmává. Tevékenységünknek azonban komoly költségvonzata is van, amit eddig az alapítvány tagjai saját erejükből finanszíroztak meg. Segítségeddel tovább folytathatjuk a munkánkat.
Banki átutalással ide kattintva.

Védgát utca állandó szemétdombja Csepelen

A Védgát utca állandó szemétdombjára hívja fel a bejelentő hulladékvadász a figyelmet. Állítása szerint szemetelést tiltótábla ellenére is folyamatos a szemetelés.

Sajnos sok esetben a szemetelőket egy a szemetelést tiltótábla egyáltalán nem riassza el. A XXI. kerület korábbi bejelentései ide kattintva megtekinthetők.

A bejelentés szövege
“Tisztelt Cím! Itt Csepelen a Védőgát és a Vasas utca sarkán állandóan sok a szemét Lidl kocsik tele szeméttel és ide járkálnak a kóbor kutyák patkányok egerek a sok szemét miatt amit leraknak állandóan egy ideig jöttek összeszedni meg táblát raktak ki hogy szemetelni tilos de az mindig ki van döntve … régen autókereskedés volt de már nincs ott senki se.”

A bejelentés időpontja: 2018.03.12. – A bejelentés közel 1 hónap később publikáltuk, aminek oka itt olvasható.

Hulladék jellege: kommunális.

A Védgát utca helyszínéről kapott bejelentést továbbítjuk az illetékes önkormányzathoz.

Köszönjük a bejelentést.


Felhívás illegális hulladék bejelentésre!

Az alábbi útmutató segítségével hasonló bejelentéseket várunk a településről és annak környékéről ezzel is segítve a helyi önkormányzat munkáját. Ide kattintva elérhető a bejelentési űrlap. Ha támogatnád a hulladékvadászok munkáját ide kattintva megteheted.

Ezek a cikkeink is érdekelhetnek