Warning: call_user_func_array() expects parameter 1 to be a valid callback, function 'hueman_remove_font-awesome' not found or invalid function name in /home/vfrtyr/public_html/hulladekvadasz.hu/wp-includes/class-wp-hook.php on line 324
Védgát utca állandó szemétdombja Csepelen - Hulladekvadasz.hu

Védgát utca állandó szemétdombja Csepelen

A Védgát utca állandó szemétdombjára hívja fel a bejelentő hulladékvadász a figyelmet. Állítása szerint szemetelést tiltótábla ellenére is folyamatos a szemetelés.

Sajnos sok esetben a szemetelőket egy a szemetelést tiltótábla egyáltalán nem riassza el. A XXI. kerület korábbi bejelentései ide kattintva megtekinthetők.

A bejelentés szövege
„Tisztelt Cím! Itt Csepelen a Védőgát és a Vasas utca sarkán állandóan sok a szemét Lidl kocsik tele szeméttel és ide járkálnak a kóbor kutyák patkányok egerek a sok szemét miatt amit leraknak állandóan egy ideig jöttek összeszedni meg táblát raktak ki hogy szemetelni tilos de az mindig ki van döntve … régen autókereskedés volt de már nincs ott senki se.”

A bejelentés időpontja: 2018.03.12. – A bejelentés közel 1 hónap később publikáltuk, aminek oka itt olvasható.

Hulladék jellege: kommunális.

[codepeople-post-map]

A Védgát utca helyszínéről kapott bejelentést továbbítjuk az illetékes önkormányzathoz.

Köszönjük a bejelentést.


Felhívás illegális hulladék bejelentésre!

Az alábbi útmutató segítségével hasonló bejelentéseket várunk a településről és annak környékéről ezzel is segítve a helyi önkormányzat munkáját. Ide kattintva elérhető a bejelentési űrlap. Ha támogatnád a hulladékvadászok munkáját ide kattintva megteheted.

You may also like...