Warning: call_user_func_array() expects parameter 1 to be a valid callback, function 'hueman_remove_font-awesome' not found or invalid function name in /home/vfrtyr/public_html/hulladekvadasz.hu/wp-includes/class-wp-hook.php on line 324
Sertésmájkrém műanyagdarabokkal - Hulladekvadasz.hu

Sertésmájkrém műanyagdarabokkal

A sertésmájkrém, amiben műanyagdarabok is vannak? Igen előfordulhat. Egy a vétlen vevő állítja egyik facebookos megosztásában. Szerencséjére időben észrevette a termékben található idegen anyagokat.

A 2018-ban induló hulladékkaják rovatunkban rendszeresen bemutatjuk azon termékeket, amiket semmiképpen se ajánlunk emberi fogyasztásra. Továbbá a külföldről érkező olcsó import termékek sok esetben minőségileg sem a legjobbak. De sajnos a hazai termékek közt is találkozhatunk rossz minőségű élelmiszerekkel.

A vétlen vevő a facebookos megosztásában az alábbi figyelemfelkeltő posztot közölte
„Vigyázzon mindenki és nézze meg jó alaposan, ha ***** gyártmányú ***** Sertésmájkrémet vett, mert apró, kék műanyag darabkák vannak benne! Osszátok meg, ne egyen belőle senki!”

A sertésmájkrém termékekről amúgy is az a közhiedelem, hogy mindenféle minőségű húsipari melléktermékből készítik el. A mostani kirívó esetben még műanyag darálék is került a termékbe.

A retusálatlan képeket a NÉHIB-nek továbbítjuk, remélve a termékek kivizsgálását.

You may also like...