Támogasd környezetünk megmentését, a hulladekvadasz.hu üzemeltetőjét, a JÖN Alapítványt.

Eddig több ezer bejelentés hatására több ezer tonna hulladék felszámolásában működtünk közre vagy szerveztünk több száz fős szemétszedési akciókat és váltunk Magyarország legaktívabb környezetvédelmi mozgalmává. Tevékenységünknek azonban komoly költségvonzata is van, amit eddig az alapítvány tagjai saját erejükből finanszíroztak meg. Segítségeddel tovább folytathatjuk a munkánkat.
Banki átutalással ide kattintva.

Sertésmájkrém műanyagdarabokkal

A sertésmájkrém, amiben műanyagdarabok is vannak? Igen előfordulhat. Egy a vétlen vevő állítja egyik facebookos megosztásában. Szerencséjére időben észrevette a termékben található idegen anyagokat.

A 2018-ban induló hulladékkaják rovatunkban rendszeresen bemutatjuk azon termékeket, amiket semmiképpen se ajánlunk emberi fogyasztásra. Továbbá a külföldről érkező olcsó import termékek sok esetben minőségileg sem a legjobbak. De sajnos a hazai termékek közt is találkozhatunk rossz minőségű élelmiszerekkel.

A vétlen vevő a facebookos megosztásában az alábbi figyelemfelkeltő posztot közölte
“Vigyázzon mindenki és nézze meg jó alaposan, ha ***** gyártmányú ***** Sertésmájkrémet vett, mert apró, kék műanyag darabkák vannak benne! Osszátok meg, ne egyen belőle senki!”

A sertésmájkrém termékekről amúgy is az a közhiedelem, hogy mindenféle minőségű húsipari melléktermékből készítik el. A mostani kirívó esetben még műanyag darálék is került a termékbe.

A retusálatlan képeket a NÉHIB-nek továbbítjuk, remélve a termékek kivizsgálását.

Ezek a cikkeink is érdekelhetnek