Sertésmájkrém műanyagdarabokkal

Van 1 %-od a tiszta környezetre? Ha igen, kérjük támogasd vele a hulladékvadászok szervezetét, a JÖN Alapítványt!Felajánlom az adó 1%-omat!

A sertésmájkrém, amiben műanyagdarabok is vannak? Igen előfordulhat. Egy a vétlen vevő állítja egyik facebookos megosztásában. Szerencséjére időben észrevette a termékben található idegen anyagokat.

A 2018-ban induló hulladékkaják rovatunkban rendszeresen bemutatjuk azon termékeket, amiket semmiképpen se ajánlunk emberi fogyasztásra. Továbbá a külföldről érkező olcsó import termékek sok esetben minőségileg sem a legjobbak. De sajnos a hazai termékek közt is találkozhatunk rossz minőségű élelmiszerekkel.

A vétlen vevő a facebookos megosztásában az alábbi figyelemfelkeltő posztot közölte
“Vigyázzon mindenki és nézze meg jó alaposan, ha ***** gyártmányú ***** Sertésmájkrémet vett, mert apró, kék műanyag darabkák vannak benne! Osszátok meg, ne egyen belőle senki!”

A sertésmájkrém termékekről amúgy is az a közhiedelem, hogy mindenféle minőségű húsipari melléktermékből készítik el. A mostani kirívó esetben még műanyag darálék is került a termékbe.

A retusálatlan képeket a NÉHIB-nek továbbítjuk, remélve a termékek kivizsgálását.

Ez is érdekelhet: