Warning: call_user_func_array() expects parameter 1 to be a valid callback, function 'hueman_remove_font-awesome' not found or invalid function name in /home/vfrtyr/public_html/hulladekvadasz.hu/wp-includes/class-wp-hook.php on line 324
Csorna vasúti átkelőjénél hulladéklerakat - Hulladekvadasz.hu

Csorna vasúti átkelőjénél hulladéklerakat

Csorna vasúti átkelőjénél folyamatosan növekedő illegális hulladéklerakat alakult ki a helyi hulladékvadászunk szerint. 

A településről érkezett első bejelentés is ez egyben, amit továbbítunk az aktuális szerveknek.

A bejelentés szövege
„Tisztelt Cím! Gyakran bicajozom ezen az útvonalon(86-os fő út Csorna és Bősárkány között, Maglóca felé kanyarodva, s vasúti átjárót elhagyva) található szemét kupac egyre csak terebélyesedik.”

Hulladék jellege: háztartási autógumi műanyag

[codepeople-post-map]

Csorna helyszínéről érkezett bejelentést továbbítjuk az aktuális önkormányzatnak.

Köszönjük a bejelentést.


Felhívás illegális hulladék bejelentésre!

Az alábbi útmutató segítségével hasonló bejelentéseket várunk a településről és annak környékéről ezzel is segítve a helyi önkormányzat munkáját. Ide kattintva elérhető a bejelentési űrlap. Ha támogatnád a hulladékvadászok munkáját ide kattintva megteheted.


A település a wikipedia szerint

A kisváros Győr-Moson-Sopron megyében, a csornai járás székhelye. „A Rábaköz fővárosa.” Területe a Fertő–Hanság Nemzeti Park része. A városhoz tartozik Földsziget, illetve Csatárimajor is.

Fekvése
Magyarország északnyugati részén, a Rábaközben; a Győrt Sopronnal összekötő 85-ös főúton fekszik, amelyet itt keresztez a rédics–mosonmagyaróvári 86-os főút. Vonattal elérhető a Győr–Sopron-, a Hegyeshalom-Szombathely- illetve a Pápa–Csorna-vasútvonalon. Kerékpárút köti össze Faráddal. Külterülete ÉNy-i irányban mélyen (az országhatárig) benyúlik a Hanság déli medencéjébe.

Forrás: wikipedia.