Támogasd környezetünk megmentését, a hulladekvadasz.hu üzemeltetőjét, a JÖN Alapítványt.

Eddig több ezer bejelentés hatására több ezer tonna hulladék felszámolásában működtünk közre vagy szerveztünk több száz fős szemétszedési akciókat és váltunk Magyarország legaktívabb környezetvédelmi mozgalmává. Tevékenységünknek azonban komoly költségvonzata is van, amit eddig az alapítvány tagjai saját erejükből finanszíroztak meg. Segítségeddel tovább folytathatjuk a munkánkat.
Banki átutalással ide kattintva.

Utcára kifolyó szemét a debreceni Jókai utcában

Utcára kifolyó szemét látványára lett figyelmes az egyik hulladékvadász a debreceni Jókai utcában. A magáningatlanról hulladék már az utcára tart.

Vajon normális ez, hogy valaki így felhalmozza a hulladékot? A legfrissebb jogszabályi ismereteink szerint nem. A településről érkezett korábbi bejelentéseket ide kattintva lehet megtekinteni.

Az utcára kifolyó szemét látványa a debreceni Jókai utcában. / Fotó: hulladekvadasz.hu

Az utcára kifolyó szemét látványa a debreceni Jókai utcában. / Fotó: hulladekvadasz.hu

 

A bejelentés szövege
“Tisztelt Cím! Debrecenben, Jókai utcán (pontos házszámot nem tudok) lévő ingatlanon egyre csak nő az illegális szemétdomb. A képeket a Zsák utcában található ingatlan egyik erkélyéről készítettem.”

Hulladék jellege: háztartási.

Az utcára kifolyó szemét problémájával kapcsolatos bejelentést továbbítjuk az illetékes önkormányzatnak.

Köszönjük a bejelentést.


Felhívás illegális hulladék bejelentésre!

Az alábbi útmutató segítségével hasonló bejelentéseket várunk a településről és annak környékéről ezzel is segítve a helyi önkormányzat munkáját. Ide kattintva elérhető a bejelentési űrlap. Ha támogatnád a hulladékvadászok munkáját ide kattintva megteheted.