Utcára kifolyó szemét a debreceni Jókai utcában

Utcára kifolyó szemét látványára lett figyelmes az egyik hulladékvadász a debreceni Jókai utcában. A magáningatlanról hulladék már az utcára tart.

Vajon normális ez, hogy valaki így felhalmozza a hulladékot? A legfrissebb jogszabályi ismereteink szerint nem. A településről érkezett korábbi bejelentéseket ide kattintva lehet megtekinteni.

Az utcára kifolyó szemét látványa a debreceni Jókai utcában. / Fotó: hulladekvadasz.hu

Az utcára kifolyó szemét látványa a debreceni Jókai utcában. / Fotó: hulladekvadasz.hu

 

A bejelentés szövege
“Tisztelt Cím! Debrecenben, Jókai utcán (pontos házszámot nem tudok) lévő ingatlanon egyre csak nő az illegális szemétdomb. A képeket a Zsák utcában található ingatlan egyik erkélyéről készítettem.”

Hulladék jellege: háztartási.

Az utcára kifolyó szemét problémájával kapcsolatos bejelentést továbbítjuk az illetékes önkormányzatnak.

Köszönjük a bejelentést.


Felhívás illegális hulladék bejelentésre!

Az alábbi útmutató segítségével hasonló bejelentéseket várunk a településről és annak környékéről ezzel is segítve a helyi önkormányzat munkáját. Ide kattintva elérhető a bejelentési űrlap. Ha támogatnád a hulladékvadászok munkáját ide kattintva megteheted.

TUDTAD?

A hulladekvadasz.hu hivatalos üzemeltetője a JÖN Alapítvány, aminek a segítségével szeretnénk biztosítani a tevékenységeink hosszútávú működését.
Milyen segítség kell ahhoz, hogy tevékenységünk és hulladékvadászaink tovább folytassák munkájukat a környezetvédelem érdekében?
Az oldalunk fejlesztéséhez, munkánk támogatására támogatókat, szponorokat keresünk. Továbbá csapattagokat, akik segítik a munkánk.
Támogass minket egyszeri vagy rendszeres hozzájárulással!