Warning: call_user_func_array() expects parameter 1 to be a valid callback, function 'hueman_remove_font-awesome' not found or invalid function name in /home/vfrtyr/public_html/hulladekvadasz.hu/wp-includes/class-wp-hook.php on line 324
Aztakeservit, szemétszerűt Dunaföldváron! - Hulladekvadasz.hu

Aztakeservit, szemétszerűt Dunaföldváron!

Az Aztakeservit környezetvédő baráti kör szemétszüretet rendez idén 4. alkalommal Dunaföldváron. A rendezvényen koncertek, családbarát programok. Légy ott te is.

Április 14-én megrendezésre kerül a negyedik szemétszüret, ahol helyi gazdák segítségével etetjük, itatjuk a segíteni érkezőket, egész nap kirándulunk, mindenki kap zsákot, kesztyűt, szelektíven szedjük a szemetet, estére pedig nagy lakomát csapunk. Vadhúsos egytálételekkel és koncertekkel várunk minden érdeklődőt.

Szemétszüret 3.0, 2016 április.

Fellép többek közt a Bélaműhely, akik újrahasznosított eszközötökből készített hangszereken játszanak, mint bringadob és slag-szaxofon.

Egész napos programjaink közé tartozik

  • az ugrálóvár,
  • kovácsműhely,
  • kosárfonó,
  • továbbá ügyességi játékok, öko-kvíz,
  • hulladékból játszótér.

Rád is szükségünk van! Csatlakozz! Legyél Te is Hős!

Immár negyedszer jő el az alkalom,
mely nyomán sokat csökken a lom!
Április tizennegyedikén, szombaton
Gyűlünk lent a Duna parton!

Vendégül várunk mindenkit,
Ki ha kell, nem fél, segít!
Kinek keze alól fogy a szemét,
Inni kap, majd vacsorát és zenét!

Esemény facebook ide kattintva elérhető.

Aztakeservit környezetvédő baráti kör bemutatása egyik csapattagjuk által

Környezetvédő baráti körként indultunk, akik megelégelték a természetjárás során talált állandó mennyiségű hulladékokat, és szemléletformáló tevékenységbe kezdtünk. Elsőként a harmadik Tiszai PET Kupán szereztünk némi gyakorlatot, lendületből elhoztuk a környezetvédelemért járó különdíjat, majd azon nyomban szerveztünk helyben is szemétszedést, megmozgattunk elsőre vagy 40 embert, másodjára már dupláját. Még egyesület sem voltunk mikor a harmadik szemétszüretünkre érkező önkéntesek száma meghaladta a 180 főt, és a Magyar Televízó élőben közvetített a helyszínről. Megjártunk még két PET Kupát a Tiszán gyakorlatot szereztünk túlélésből, terepen szelektálásból, a csapat összekovácsolódott. 2016 júniusa óta hivatalosan is egyesületként folytatjuk munkánkat, művészeti tevékenységeinken keresztül is igyekszünk felhívni az emberek figyelmét a súlyosbodó problémára, például szemétszobor építéssel.

Ha hasonló eseményeket találsz az esemény menüpontunk alatt.

You may also like...