Támogasd környezetünk megmentését, a hulladekvadasz.hu üzemeltetőjét, a JÖN Alapítványt.

Eddig több ezer bejelentés hatására több ezer tonna hulladék felszámolásában működtünk közre vagy szerveztünk több száz fős szemétszedési akciókat és váltunk Magyarország legaktívabb környezetvédelmi mozgalmává. Tevékenységünknek azonban komoly költségvonzata is van, amit eddig az alapítvány tagjai saját erejükből finanszíroztak meg. Segítségeddel tovább folytathatjuk a munkánkat.
Banki átutalással ide kattintva.

Kossuth Rádió Napközben műsorában a Hulladékvadász


Notice: class-oembed.php használata nem támogatott a 5.3.0 verzió óta! Ezt javasoljuk helyette: wp-includes/class-wp-oembed.php. in /home/vfrtyr/public_html/hulladekvadasz.hu/wp-includes/functions.php on line 4802

A Kossuth Rádió Napközben című műsorában szerepelt Szebenyi Péter, környezetmérnök, a hulladekvadasz.hu főszerkesztője. A műsor témája az illegális hulladék volt.

Nagy megtiszteltetés ért bennünket, hogy az MTVA Kossuth Rádió Napközben című műsorába meghívást kaptunk, ahol a műsorvezető, Banner Géza kérdezte Szebenyi Pétert az illegális hulladék problémájáról, a hulladékvadászat múltjáról, jelenéről, jövőjéről.

Továbbá dr. Gaál Zoltán révén bemutatásra került az EnviroMind nevű környezetvédelmi honlap is, amit a Felsőbbfokú Tanulmányok Intézete (iASK) indított el a közelmúltban. A honlapon zavaró szaghatások, zajok és továbbá illegális hulladéklerakók bejelentésére  is van lehetőség.  A portál lehetővé teszi a lakosság számára, hogy eddig nem látott módon vegyen részt a helyi mérési és döntési folyamatokban, a hatóságok pedig könnyebben és gyorsabban tudják kivizsgálni az összegyűjtött észleléseket, növelve a helyi lakosok életminőségét, valamint elősegítve a közösségi környezetvédelem fellendülését.

További részletek ide kattintva meghallgathatók. A Hulladékvadászatról és az illegális hulladéklerakások problémájáról 9:30 -tól hallható a felvételen.

Korábban már szerepelt a Hulladekvadasz.hu a Kossuth Rádióban, az Oxigén című műsorban, ahol Molnár Róbert műsorvezetővel a kőbányai Terebesi utcába látogattunk el. Egy rögtönzött terepszemle alkalmával az akkori kritikán aluli, elképesztő illegális hulladékproblémát tekintettük meg. Az akkori műsor visszahallgatható a Hulladékvadász youtube csatornán.

Köszönjük a meghívást a Kossuth Rádió Napközben című műsorának szerkesztőinek.

Ezek a cikkeink is érdekelhetnek