Warning: call_user_func_array() expects parameter 1 to be a valid callback, function 'hueman_remove_font-awesome' not found or invalid function name in /home/vfrtyr/public_html/hulladekvadasz.hu/wp-includes/class-wp-hook.php on line 324
Tápióbicske földútját elborítja a hulladék - Hulladekvadasz.hu

Tápióbicske földútját elborítja a hulladék

Tápióbicske és Tápiószentmárton határán lévő földutat szó szerint elborítja a szemetelők által illegálisan lerakott és szétszórt hulladék.

A település első bejelentésében egy tipikus külterületi helyzetjelentést kapunk, amihez talán sose lehet igazán hozzászokni, csak beletörődni. A helyszínen mindenféle hulladék megtalálható kezdve a szétdobált injekciós tűktől, a kommunális hulladékon át az építési hulladékig minden. A terület kitakarítása szerény becsléseink szerint több millió forintba fog kerülni.

A bejelentés szövege
„Kedves Hulladékvadászok! Illegális hulladéklerakattal kapcsolatosan szeretnék hozzátok fordulni. Tápiószentmárton-Tápióbicske határában, a József Attila út (Tszentmárton) végén (már földúton, a temető után, pár kilométer séta megtételével) található bokros-fás területen szemétkupacok(műanyag zsákok, háztartási hulladék, építési törmelék, villanykapcsolók, műanyag palackok mindenütt, rengeteg mennyiségű műanyag szatyor, valamint sajnos injekciós tű is volt közötte…) tömkelege található.

A kommunális hulladék közt szétdobált injekciós tűk találhatóak. / Fotó: hulladekvadasz.hu

A kommunális hulladék közt szétdobált injekciós tűk találhatóak. / Fotó: hulladekvadasz.hu

Valamint az erre merőleges földúton, mely a Fő útra/Aranyos útra vezet ki, szintén nagy mennyiségű sitt, pala, autógumi, hűtőszekrény, kommunális hulladék, elektronikai (hűtő)/veszélyes hulladékok, autók lökhárítója kidobva, műanyag székek…. kidobva.

Valószínűleg a szemét rendszeresen ki van oda hordva, a természetet kíméletlenül szennyezve. Volt olyan kupac, amelyet már benőtt a természet, de vannak nagyon friss kupacok is. Fogalmam sincs, hogyan lehetne  ezt megállítani.

A látvány nagyon elszomorító. Elnézést, tömörítve küldöm, koordinátákkal együtt. Az egész jelölt​​ terület tele van szeméttel, pár képpel szerettem volna megmutatni a látottakat. Ha esetleg nem megfelelő így, újra küldöm mindenképp.

A bejelentés időpontja: 2018.06.15.

Hulladék jellege: kommunális, építési, elektronikai.

[codepeople-post-map]

A Tápióbicske és Tápiószentmárton határos helyszínről beérkezett bejelentést továbbítjuk az illetékes önkormányzatnak.

Köszönjük a bejelentést!


Felhívás illegális hulladék bejelentésre!

Az alábbi útmutató segítségével hasonló bejelentéseket várunk a településről és annak környékéről ezzel is segítve a helyi önkormányzat munkáját. Ide kattintva elérhető a bejelentési űrlap.  Ha a helyszínre vagy máshova szemétszedési akciókat szerveznél kattints ide.


A település a wikipedia szerint

Tápióbicske község Pest megyében, a Nagykátai járásban.

Fekvése
Az Alsó-Tápió jobb partján terül el. A legközelebbi település Tápiószentmárton.

Megközelítése
A 4-es főútról Monor–Gomba–Pánd, a Pilis–Pánd és a Cegléd–Tápiószentmárton útvonalakon, a 31-es főútról Nagykáta vagy Tápiószecső felől közelíthető meg. A legközelebbi vasútállomás Nagykátán található.

Forrás: wikipedia.