Támogasd környezetünk megmentését, a hulladekvadasz.hu üzemeltetőjét, a JÖN Alapítványt.

Eddig több ezer bejelentés hatására több ezer tonna hulladék felszámolásában működtünk közre vagy szerveztünk több száz fős szemétszedési akciókat és váltunk Magyarország legaktívabb környezetvédelmi mozgalmává. Tevékenységünknek azonban komoly költségvonzata is van, amit eddig az alapítvány tagjai saját erejükből finanszíroztak meg. Segítségeddel tovább folytathatjuk a munkánkat.
Banki átutalással ide kattintva.

Cigicsikkmentesen a Bonum Tv-ben

Szó szerint cigicsikkmentesen szerepelt Szebenyi Péter, környezetmérnök a Bonum Tv-ben, ahol a JÖN Cigicsikkmentes február kihívásáról volt szó.

“Hulladékégetés nélküli jó napot kívánok” – köszönéssel üvödölte a nézőket és a műsorvezetőt, a JÖN Alapítvány kuratóriumi elnöke. A Bonum Tv Délelőtti műsorában lassan már visszajáró szakértőnek számít Szebenyi Péter. Mostani meghívás aktualitása, a Cigicsikkmentes február volt. Az adás visszanézhető, az alábbi videón.

A környezetetvédelmi szerveztünk Füst-Öl, avagy az illegális hulladékégetés című kampánya elemeként februárban induló kihívásunkkal szeretnénk a magyar lakosságot ösztönözni a tiszta környezetünk megörzésére. Mindehhez alternatívákat, megoldásokat nyújtunk és reméljük, hogy a cigicsikk eldobála, elpöckölése hamarosan a múlté válik.

Csakis cigicsikkmentesen, mert az menő!

Ezek a cikkeink is érdekelhetnek