Warning: call_user_func_array() expects parameter 1 to be a valid callback, function 'hueman_remove_font-awesome' not found or invalid function name in /home/vfrtyr/public_html/hulladekvadasz.hu/wp-includes/class-wp-hook.php on line 324
Cigicsikkmentesen a Bonum Tv-ben - Hulladekvadasz.hu

Cigicsikkmentesen a Bonum Tv-ben

Szó szerint cigicsikkmentesen szerepelt Szebenyi Péter, környezetmérnök a Bonum Tv-ben, ahol a JÖN Cigicsikkmentes február kihívásáról volt szó.

„Hulladékégetés nélküli jó napot kívánok” – köszönéssel üvödölte a nézőket és a műsorvezetőt, a JÖN Alapítvány kuratóriumi elnöke. A Bonum Tv Délelőtti műsorában lassan már visszajáró szakértőnek számít Szebenyi Péter. Mostani meghívás aktualitása, a Cigicsikkmentes február volt. Az adás visszanézhető, az alábbi videón.

A környezetetvédelmi szerveztünk Füst-Öl, avagy az illegális hulladékégetés című kampánya elemeként februárban induló kihívásunkkal szeretnénk a magyar lakosságot ösztönözni a tiszta környezetünk megörzésére. Mindehhez alternatívákat, megoldásokat nyújtunk és reméljük, hogy a cigicsikk eldobála, elpöckölése hamarosan a múlté válik.

Csakis cigicsikkmentesen, mert az menő!

You may also like...