Warning: call_user_func_array() expects parameter 1 to be a valid callback, function 'hueman_remove_font-awesome' not found or invalid function name in /home/vfrtyr/public_html/hulladekvadasz.hu/wp-includes/class-wp-hook.php on line 324
Ikva patak mellé hordott veszélyes hulladék | Fertőd - Hulladekvadasz.hu

Ikva patak mellé hordott veszélyes hulladék | Fertőd

Ikva patak mellé hordott veszélyes és kommunális  hulladék több tonnányi mennyiségéről kaptunk bejelentést Fertőd – Tőzeggyármajor településről.

Nem ritka eset, hogy települési külterületre hordják a szemetelők az építési hulladékukat. Nem törődve annak környezeti és szépérzéket bántó szennyezésével. Ebben az illegális hulladéklerakatban nagy mennyiségben azbeszt alapú hullámpala is található, ami köztudottan veszélyes hulladéknak minősül.

Az Ikva patak mellé hordott veszélyes és kommunális hulladék.

Az Ikva patak mellé hordott veszélyes és kommunális hulladék.

A bejelentés szövege
„Tisztelt Hulladékvadászok! Ez mind közterületen, a falu végén, aki ezt idehordta az annak a börtönben a helye!”

A bejelentés időpontja: 2019.03.03.

Hulladék jellege: kommunális, építési, veszélyes hulladék.

Helyszín/GPS: 47.682142, 16.954739

A fertődi Ikva patak mellé hordott hulladék helyszínéről érkezett bejelentést továbbítjuk az illetékes önkormányzatnak.

Köszönjük a bejelentést!


Felhívás illegális hulladék bejelentésre!

Az alábbi útmutató segítségével hasonló bejelentéseket várunk a településről és annak környékéről ezzel is segítve a helyi önkormányzat munkáját. Ide kattintva érhető el a bejelentési felület, ahol 2019-től a bejelentéseket, regisztráció után várjuk. Továbbá ha helyszínre vagy máshova szemétszedési akciókat szerveznél kattints ide.


A Győr –  Moson – Sopron megyei patakról a wikipedia szerint

A Soproni-hegységben Fraknónádasdtól délre Ausztria területén ered, először ÉK-re folyik, Somfalvánál DK-re fordul s Sopron városán keresztül folyik, kilép a síkságra s Röjtökmuzsajnál ÉK-re fordulva, Fertőendréd után Tőzeggyármajornál a Hanság-főcsatornába torkollik. Érinti Fraknónádasd, Lépesfalva, Somfalva, Sopron, Kópháza, Nagycenk, Pereszteg, Pinnye, Ebergőc, Röjtökmuzsaj, Fertőszentmiklós, Petőháza, Fertőendréd településeket. Hossza 51,9 km.[1] Eredetileg a Fertő tóba ömlött, de a 19. század végén csatornázták. Fertőendréd után az Agyagosszergény felől érkező Kardos-érrel folyik össze. Tőzeggyármajornál befogadója a Hanság-főcsatorna a 23+500 km szelvénynél. Vízgyűjtő területe 688 km2, ebből 158,4 km2 Ausztria területére esik. A 15/2006(III.21) KvVM rendelet[2] védetté nyilvánította az Ikva melletti öntésterületeket, üde réteket, lápréteket és kiszáradó lápréteket.

Ikva halfajai: pataki domolykó, veresszárnyú keszeg, csuka

You may also like...