Warning: call_user_func_array() expects parameter 1 to be a valid callback, function 'hueman_remove_font-awesome' not found or invalid function name in /home/vfrtyr/public_html/hulladekvadasz.hu/wp-includes/class-wp-hook.php on line 324
Női szőrmebunda is van az isaszegi hulladéklerakatban - Hulladekvadasz.hu

Női szőrmebunda is van az isaszegi hulladéklerakatban

Női szőrmebunda is van Isaszeg és Nagytarcsa közti illegális hulladéklerakatban, amiben zömében építési hulladék található.

A Pest megyei Isaszegről rendszeresen kapjuk a bejelentéseket, amik főként külterületi szemétdombokról szólnak. Az ilyesfajta lerakatok keletkezését a legnehezebb meggátolni hiszen nem állíthatunk minden bokor mellé egy őrt, amit a szemetelők rendszeren ki is használnak. Sőt, erről a helyszínről már korábban kaptunk bejelentést, ami ide kattintva elérhető.

A női szőrmebunda a lerakat és a kép bal oldalán lent látható.

A női szőrmebunda a lerakat és a kép bal oldalán lent látható.

A bejelentés szövege
„Tisztelt Hulladékvadászok! Üdv, Az Isaszeget Nagytarcsával összekötő 3102-es számú(?) út mentén több helyen – jellemzően a betorkolló földutaknál – halmokban áll a szemét. A fentebb megadott koordináta csak egy helyszín a sok közül, az egész útszakaszra jellemző a kép. Kérem jelezzétek az illetékesnek. Köszönöm a segítséget.”

Illegális hulladéklerakat a település határában.

Illegális hulladéklerakat a település határában.

Hulladék jellege: kommunális, építési hulladék.

Helyszín/GPS: 47.524410, 19.332984

[codepeople-post-map]

A női szőrmebunda szemétdombjáról kapott bejelentést továbbítjuk az illetékes önkormányzatnak.

Köszönjük a bejelentést!


Felhívás illegális hulladék bejelentésre!

Ide kattintva érhető el a bejelentési felület, ahol 2019-től a bejelentéseket, regisztráció után várjuk. Továbbá ha helyszínre vagy máshova szemétszedési akciókat szerveznél kattints ide.

You may also like...