Támogasd környezetünk megmentését, a hulladekvadasz.hu üzemeltetőjét, a JÖN Alapítványt.

Eddig több ezer bejelentés hatására több ezer tonna hulladék felszámolásában működtünk közre vagy szerveztünk több száz fős szemétszedési akciókat és váltunk Magyarország legaktívabb környezetvédelmi mozgalmává. Tevékenységünknek azonban komoly költségvonzata is van, amit eddig az alapítvány tagjai saját erejükből finanszíroztak meg. Segítségeddel tovább folytathatjuk a munkánkat.
Banki átutalással ide kattintva.

Női szőrmebunda is van az isaszegi hulladéklerakatban

Női szőrmebunda is van Isaszeg és Nagytarcsa közti illegális hulladéklerakatban, amiben zömében építési hulladék található.

A Pest megyei Isaszegről rendszeresen kapjuk a bejelentéseket, amik főként külterületi szemétdombokról szólnak. Az ilyesfajta lerakatok keletkezését a legnehezebb meggátolni hiszen nem állíthatunk minden bokor mellé egy őrt, amit a szemetelők rendszeren ki is használnak. Sőt, erről a helyszínről már korábban kaptunk bejelentést, ami ide kattintva elérhető.

A női szőrmebunda a lerakat és a kép bal oldalán lent látható.

A női szőrmebunda a lerakat és a kép bal oldalán lent látható.

A bejelentés szövege
„Tisztelt Hulladékvadászok! Üdv, Az Isaszeget Nagytarcsával összekötő 3102-es számú(?) út mentén több helyen – jellemzően a betorkolló földutaknál – halmokban áll a szemét. A fentebb megadott koordináta csak egy helyszín a sok közül, az egész útszakaszra jellemző a kép. Kérem jelezzétek az illetékesnek. Köszönöm a segítséget.”

Illegális hulladéklerakat a település határában.

Illegális hulladéklerakat a település határában.

Hulladék jellege: kommunális, építési hulladék.

Helyszín/GPS: 47.524410, 19.332984

A női szőrmebunda szemétdombjáról kapott bejelentést továbbítjuk az illetékes önkormányzatnak.

Köszönjük a bejelentést!


Felhívás illegális hulladék bejelentésre!

Ide kattintva érhető el a bejelentési felület, ahol 2019-től a bejelentéseket, regisztráció után várjuk. Továbbá ha helyszínre vagy máshova szemétszedési akciókat szerveznél kattints ide.

Ezek a cikkeink is érdekelhetnek