Warning: call_user_func_array() expects parameter 1 to be a valid callback, function 'hueman_remove_font-awesome' not found or invalid function name in /home/vfrtyr/public_html/hulladekvadasz.hu/wp-includes/class-wp-hook.php on line 324
Elpusztult háziállat és több tonna hulladék Besenyőteleken - Hulladekvadasz.hu

Elpusztult háziállat és több tonna hulladék Besenyőteleken

Elpusztult háziállat is található abban a hatalmas külterületi szemétdombon, amit Besenyőtelekről kaptunk a helyi hulladékvadászunktól.

A több tonna illegálisan lerakott hulladék vélhetően nem az utóbbi napokban, hetekben kerülhetett oda, hanem több év szorgos gyűjtögetése lehet a szemetelők részéről.

A bejelentés képeit elnézve egy évek óta gyűlő hulladékrengeteggel állunk szembe.

A bejelentés képeit elnézve egy évek óta gyűlő hulladékrengeteggel állunk szembe.

Mélységesen elítéljük, ha valaki háziállata maradványait nem temeti el a méltó módon, hanem kihordja ilyen és ehhez hasonló illegális szeméttelepre. Innentől kedve a kiskedvenc szerves hulladéknak számít, ami közegészségügyi problémákat okoz.

Szegény kiskutya, jobbat érdemelt volna.

Szegény kiskutya, jobbat érdemelt volna.

A bejelentés szövege
“Tisztelt Hulladékvadászok! Folyamatosan bővülő szemétlerakóhely.Besenyőtelekről Kömlő irányába az első nagy kanyarban a jobbra leforduló földút mellett vizesgödör feltöltésére szemetet használnak.”

A bejelentés időpontja: 2019.03.11.

Hulladék jellege: háztartási, építési, műanyag, elektronikai, üveg, vegyi és szerves hulladék.

Egy tipikus külvárosi szemétdomb. Láttunk már ilyet.

Egy tipikus külvárosi szemétdomb. Láttunk már ilyet.

Helyszín/GPS: 47.678145, 20.420797

[codepeople-post-map]

Az elpusztult háziállat és a több tonna hulladék helyszínéről érkezett bejelentést továbbítjuk az illetékes önkormányzatnak.

Köszönjük a bejelentést!

[the_ad id=”29311″]


Felhívás illegális hulladék bejelentésre!

Az alábbi útmutató segítségével hasonló bejelentéseket várunk a településről és annak környékéről ezzel is segítve a helyi önkormányzat munkáját. Ide kattintva elérhető a bejelentési űrlap. Ha a helyszínre vagy máshova szemétszedési akciókat szerveznél kattints ide.


A település a wikipedia szerint

Besenyőtelek község Heves megye Füzesabonyi járásában.

Fekvése
Besenyőtelek az Alföld északi peremén, a Hevesi-síkon, Füzesabonytól délre fekvő település. A 33-as főút mellett, a 3-as főúttól és a Hatvan–Miskolc–Szerencs–Sátoraljaújhely-vasútvonaltól 6 kilométerre terül el. A Tiszától 17 km-re fekszik. A legközelebbi vasútállomás Füzesabonyban található. Előnyös közlekedés-földrajzi helyzetét az 1998-ban Füzesabonyig átadott és azóta továbbépült M3 autópálya adja.

A kistáj 86 és 202 méter közötti tengerszint fölötti magasságú, lényegében a Laskó- és Eger-patak hordalékkúp-síksága. A falu határa a Mátra és a Bükk-vidék Alföldre nyúló pereméhez és a Tisza árterületének tájegységéhez tartozik. Besenyőtelek mérsékelten meleg-száraz éghajlattal jellemezhető település. Az évi napfénytartam 1930-2000 óra. Az évi középhőmérséklet 9,8-12,2 °C. A csapadék évi összege 540–580 mm. A keleti, északkeleti és nyugati szél a leggyakoribb. Besenyőtelek természetes növénytakarója a füves puszta. Uralkodó növényei a fűfélék és egyéb lágyszárú fajok. A település határában kis számban találhatók erdőfoltok, fasorok, melyek leggyakoribb képviselői a fehér akác, nemesnyár, kocsányos tölgy.

Forrás: wikipedia.