Támogasd környezetünk megmentését, a hulladekvadasz.hu üzemeltetőjét, a JÖN Alapítványt.

Eddig több ezer bejelentés hatására több ezer tonna hulladék felszámolásában működtünk közre vagy szerveztünk több száz fős szemétszedési akciókat és váltunk Magyarország legaktívabb környezetvédelmi mozgalmává. Tevékenységünknek azonban komoly költségvonzata is van, amit eddig az alapítvány tagjai saját erejükből finanszíroztak meg. Segítségeddel tovább folytathatjuk a munkánkat.
Banki átutalással ide kattintva.

Teszedd Start – Szebenyi Péter a Duna Tv-ben!

Teszedd Start, avagy ma elkezdődött a nagy önkéntesi akció egy hétig tartó sorozata, amivel kapcsolatban Szebenyi Péter volt a Duna Tv vendége.

A hulladékvadász főszerkesztőjét a Család-barát című magazinműsorban a Teszedd apropójával kapcsolatban kérdezgették a műsorvezetők.

A hétfőtől vasárnapig tartó szemétszedési akció a fenntarthatósági héttel egy időben kerül megrendezésre, amin több mint 240 ezer önkéntes vesz részt.

Ha érdekel miért fontos Neked is részt venned az évente egyszer megrendezésre kerülő Teszedd akción? Akkor kattints ide egy NAGYOT!

De mi van a Teszedd után? – Nahát erről is szó volt a műsorban.

A szakértőnk elmondta, hogy a JÖN Alapítvány több lehetőséget biztosít illegális hulladéklerakások felszámolására:

Mindezeket a szervezet csekély támogatásokból és lényegében önerőből tartja fent. Kérjük, aki támogatná oldalunk fennmaradását az a támogatói aloldalunk segítségével, illetve JÖN Alapítványunk támogatói oldalán keresztül teheti már.

Minden támogatással a tiszta környezet megőrzését segíthető elő. Köszönjük!

Szebenyi Péter, környezetvédelmi influencerként is megállja a helyét. / Fotó: mtva / mediaklikk.hu

Szebenyi Péter, környezetvédelmi influencerként is megállja a helyét. / Fotó: mtva / mediaklikk.hu

A Család-barát című műsor teljes adása megtekinthető a mediaklikk.hu oldalon

A Teszedd Start alkalma mindig országos hírveréssel jár, mert egy olyan ügyről van szó, amit szinte mindenkinek a szívügye.

Ezek a cikkeink is érdekelhetnek