Warning: call_user_func_array() expects parameter 1 to be a valid callback, function 'hueman_remove_font-awesome' not found or invalid function name in /home/vfrtyr/public_html/hulladekvadasz.hu/wp-includes/class-wp-hook.php on line 324
Teszedd Start - Szebenyi Péter a Duna Tv-ben! - Hulladekvadasz.hu

Teszedd Start – Szebenyi Péter a Duna Tv-ben!

Teszedd Start, avagy ma elkezdődött a nagy önkéntesi akció egy hétig tartó sorozata, amivel kapcsolatban Szebenyi Péter volt a Duna Tv vendége.

A hulladékvadász főszerkesztőjét a Család-barát című magazinműsorban a Teszedd apropójával kapcsolatban kérdezgették a műsorvezetők.

A hétfőtől vasárnapig tartó szemétszedési akció a fenntarthatósági héttel egy időben kerül megrendezésre, amin több mint 240 ezer önkéntes vesz részt.

[the_ad id=”29311″]

Ha érdekel miért fontos Neked is részt venned az évente egyszer megrendezésre kerülő Teszedd akción? Akkor kattints ide egy NAGYOT!

De mi van a Teszedd után? – Nahát erről is szó volt a műsorban.

A szakértőnk elmondta, hogy a JÖN Alapítvány több lehetőséget biztosít illegális hulladéklerakások felszámolására:

Mindezeket a szervezet csekély támogatásokból és lényegében önerőből tartja fent. Kérjük, aki támogatná oldalunk fennmaradását az a támogatói aloldalunk segítségével, illetve JÖN Alapítványunk támogatói oldalán keresztül teheti már.

Minden támogatással a tiszta környezet megőrzését segíthető elő. Köszönjük!

Szebenyi Péter, környezetvédelmi influencerként is megállja a helyét. / Fotó: mtva / mediaklikk.hu

Szebenyi Péter, környezetvédelmi influencerként is megállja a helyét. / Fotó: mtva / mediaklikk.hu

A Család-barát című műsor teljes adása megtekinthető a mediaklikk.hu oldalon

A Teszedd Start alkalma mindig országos hírveréssel jár, mert egy olyan ügyről van szó, amit szinte mindenkinek a szívügye.

You may also like...