Teszedd Start – Szebenyi Péter a Duna Tv-ben!

Tennél, de nincs időd a szemétdombok eltakarítására? Támogass minket és elvégezzük helyetted a piszkos munkát! Támogatom a munkátokat!

Teszedd Start, avagy ma elkezdődött a nagy önkéntesi akció egy hétig tartó sorozata, amivel kapcsolatban Szebenyi Péter volt a Duna Tv vendége.

A hulladékvadász főszerkesztőjét a Család-barát című magazinműsorban a Teszedd apropójával kapcsolatban kérdezgették a műsorvezetők.

A hétfőtől vasárnapig tartó szemétszedési akció a fenntarthatósági héttel egy időben kerül megrendezésre, amin több mint 240 ezer önkéntes vesz részt.

[the_ad id=”29311″]

Ha érdekel miért fontos Neked is részt venned az évente egyszer megrendezésre kerülő Teszedd akción? Akkor kattints ide egy NAGYOT!

De mi van a Teszedd után? – Nahát erről is szó volt a műsorban.

A szakértőnk elmondta, hogy a JÖN Alapítvány több lehetőséget biztosít illegális hulladéklerakások felszámolására:

Mindezeket a szervezet csekély támogatásokból és lényegében önerőből tartja fent. Kérjük, aki támogatná oldalunk fennmaradását az a támogatói aloldalunk segítségével, illetve JÖN Alapítványunk támogatói oldalán keresztül teheti már.

Minden támogatással a tiszta környezet megőrzését segíthető elő. Köszönjük!

Szebenyi Péter, környezetvédelmi influencerként is megállja a helyét. / Fotó: mtva / mediaklikk.hu

Szebenyi Péter, környezetvédelmi influencerként is megállja a helyét. / Fotó: mtva / mediaklikk.hu

A Család-barát című műsor teljes adása megtekinthető a mediaklikk.hu oldalon

A Teszedd Start alkalma mindig országos hírveréssel jár, mert egy olyan ügyről van szó, amit szinte mindenkinek a szívügye.

Iratkozz fel a Hulladékvadász Hírlevélre!Feliratkozom!

Ez is érdekelhet: