Támogasd környezetünk megmentését, a hulladekvadasz.hu üzemeltetőjét, a JÖN Alapítványt.

Eddig több ezer bejelentés hatására több ezer tonna hulladék felszámolásában működtünk közre vagy szerveztünk több száz fős szemétszedési akciókat és váltunk Magyarország legaktívabb környezetvédelmi mozgalmává. Tevékenységünknek azonban komoly költségvonzata is van, amit eddig az alapítvány tagjai saját erejükből finanszíroztak meg. Segítségeddel tovább folytathatjuk a munkánkat.
Banki átutalással ide kattintva.

110 fiatal tette tisztába a Margitszigetet

110 fiatal, lelkes önkéntes tette tisztába Budapest kellős közepén a Citymatiné és a JÖN Alapítvány közös rendezvényén a Margitszigetet.

A “JÖN a szemétszedés a multimárkás majálisért!” címen meghirdetett esemény “Jó tett helyébe jót várj! ” mottóra épült, hiszen aki eljött 2019.05.17-én délután 3 órakor szemetet szedni az a hétvégén tartandó bulira ingyenes belépőt kapott.

A képen nincs 110 fiatal. A 3 órás akció alatt viszont ennyien csatlakoztak az eseményhez.

A képen nincs 110 fiatal. A 3 órás akció alatt viszont ennyien csatlakoztak az eseményhez.

Hát igen, nem is kevesen, kereken 110 fiatal önkéntes jelent meg a 3 órás időintervallumra meghirdetett eseményre.

Kiosztásra kerültek a szemétszedő kesztyűk és a szemeteszsákok.

Kiosztásra kerültek a szemétszedő kesztyűk és a szemeteszsákok.

A lelkesedésből nem volt hiány, hiszen ide tenni akaró fiatalok érkeztek, akik pillanatok alatt zsákszámra hordták az összeszedett hulladékot a kijelölt gyűjtőhelyre.

Az önkénteseknek hála a margitszigeti szemétszedési akción közel 1 konténernyi hulladékot sikerült összeszedni. Hatalmas köszönet illet minden résztvevők, akik szinte minden bokor alá benéztek. Ha te is szemétszedési akciót szerveznél, akkor kattints a szemetszedes.hu-ra!

A képen az 1 konténernyi hulladékkal a JÖN Alapítvány önkéntesei.

A képen az 1 konténernyi hulladékkal a JÖN Alapítvány önkéntesei.

Az ilyen példaértékű események híre mindenkit motivál a környezetünk megmentésére. Most 110 fiatal gondolta úgy, hogy összefog és szemeteszsákot ragad, kesztyűt húz és tesz azért, hogy egy tisztább, egészségesebb jövőben élhessünk.

Továbbá köszönet illeti a Citymatiné szervezőit is, akiknek szívügyük a környezetvédelem és a zöld rendezvények rendezése.

Ezek a cikkeink is érdekelhetnek