Támogasd környezetünk megmentését, a hulladekvadasz.hu üzemeltetőjét, a JÖN Alapítványt.

Eddig több ezer bejelentés hatására több ezer tonna hulladék felszámolásában működtünk közre vagy szerveztünk több száz fős szemétszedési akciókat és váltunk Magyarország legaktívabb környezetvédelmi mozgalmává. Tevékenységünknek azonban komoly költségvonzata is van, amit eddig az alapítvány tagjai saját erejükből finanszíroztak meg. Segítségeddel tovább folytathatjuk a munkánkat.
Banki átutalással ide kattintva.

Fedezék utca buszforduló hulladékhalmai

A Fedezék utca buszfordulójába a napokban ismeretlenek elkezdték odahordani a hulladékukat. A bejelentő szerint folyamatosan nő a hulladéklerakat.

A helyszínen egyelőre főként kommunális hulladékot hordtak. A bejelentő aggódását fejezi ki, miszerint ha ez illetékes önkormányzat, városgazda nem tesz semmit hatalmas illegális szemétdomb jöhet létre a következő napokban, hetekben. A bejelentés az Expressz funkció használatával érkezett.

A Fedezék utca lerakatában egy kisebb közterületi kuka is megtalálható.

A Fedezék utca lerakatában egy kisebb közterületi kuka is megtalálható.

A bejelentés szövege
“Tisztelt Hulladékvadászok! Két nap alatt keletkezett a nem mindennapi látvány! Csütörtökön láttam meg az első szemétdombot, amit valaki kihordott, majd pénteken szerintem teherautóról leöntötték a második szeméthalmot. Ha ez így folytatódik és az önkormányzat, vagy a Városgazda nem tesz semmit, akkor itt nemsokára óriási szemétdomb keletkezik! Nem sokára a busz nem tud bekanyarodni a megállóba.”

A bejelentés időpontja: 2019.11.08.

Hulladék jellege: háztartási, építési, műanyag.

Helyszín/GPS: 1183. Budapest, Fedezék utcai busz forduló

A budapesti Fedezék utca szemetes helyszínéről érkezett bejelentést továbbítjuk az illetékes önkormányzatnak.

Köszönjük a bejelentést!


Felhívás szemétszedési akció szervezésére!

Ha a bejelentés helyszínre vagy máshova közösségi szemétszedési akciót vagy akciókat szerveznél kattints ide.

Ezek a cikkeink is érdekelhetnek