Támogasd környezetünk megmentését, a hulladekvadasz.hu üzemeltetőjét, a JÖN Alapítványt.

Eddig több ezer bejelentés hatására több ezer tonna hulladék felszámolásában működtünk közre vagy szerveztünk több száz fős szemétszedési akciókat és váltunk Magyarország legaktívabb környezetvédelmi mozgalmává. Tevékenységünknek azonban komoly költségvonzata is van, amit eddig az alapítvány tagjai saját erejükből finanszíroztak meg. Segítségeddel tovább folytathatjuk a munkánkat.
Banki átutalással ide kattintva.

Liszt Ferenc téri szemeteszsákok szatírja

A Liszt Ferenc téri helyszínen valaki a bejelentésben kapott képen az illegálisan vagy talán engedéllyel kihelyezett szemeteszsákokat túrja szét.

Ezzel a cselekedetével a tér tisztaságát és rendezettségét teszi tönkre. Ha engedéllyel helyezik ki oda begyűjtésre a hulladékot, akkor vajon tényleg megéri ilyen módon elszállíttatni azt?

A bejelentés szövege
“Sziasztok, kedved hulladékvadászok! 2018.08.05-n nagy halom tele szemetes zsák, melyet valaki épp kiszór, alumínium után kutatva. Helyszín: 1061 Bp. Liszt Ferenc tér 6 előtt.”

A bejelentés időpontja: 2018.08.05.

Hulladék jellege: háztartási, kommunális.

Helyszín/GPS:1061 Bp. Liszt Ferenc tér 6

A Liszt Ferenc téri helyszín hulladékproblémáját továbbítjuk az illetékes önkormányzatnak.

Köszönjük a bejelentést!


Felhívás illegális hulladék bejelentésre!

Az alábbi útmutató segítségével hasonló bejelentéseket várunk a településről és annak környékéről ezzel is segítve a helyi önkormányzat munkáját. Ide kattintva elérhető a bejelentési űrlap. Ha a helyszínre vagy máshova szemétszedési akciókat szerveznél kattints ide.

Ezek a cikkeink is érdekelhetnek