Warning: call_user_func_array() expects parameter 1 to be a valid callback, function 'hueman_remove_font-awesome' not found or invalid function name in /home/vfrtyr/public_html/hulladekvadasz.hu/wp-includes/class-wp-hook.php on line 324
Liszt Ferenc téri szemeteszsákok szatírja - Hulladekvadasz.hu

Liszt Ferenc téri szemeteszsákok szatírja

A Liszt Ferenc téri helyszínen valaki a bejelentésben kapott képen az illegálisan vagy talán engedéllyel kihelyezett szemeteszsákokat túrja szét.

Ezzel a cselekedetével a tér tisztaságát és rendezettségét teszi tönkre. Ha engedéllyel helyezik ki oda begyűjtésre a hulladékot, akkor vajon tényleg megéri ilyen módon elszállíttatni azt?

A bejelentés szövege
„Sziasztok, kedved hulladékvadászok! 2018.08.05-n nagy halom tele szemetes zsák, melyet valaki épp kiszór, alumínium után kutatva. Helyszín: 1061 Bp. Liszt Ferenc tér 6 előtt.”

A bejelentés időpontja: 2018.08.05.

Hulladék jellege: háztartási, kommunális.

Helyszín/GPS:1061 Bp. Liszt Ferenc tér 6

[codepeople-post-map]

A Liszt Ferenc téri helyszín hulladékproblémáját továbbítjuk az illetékes önkormányzatnak.

Köszönjük a bejelentést!


Felhívás illegális hulladék bejelentésre!

Az alábbi útmutató segítségével hasonló bejelentéseket várunk a településről és annak környékéről ezzel is segítve a helyi önkormányzat munkáját. Ide kattintva elérhető a bejelentési űrlap. Ha a helyszínre vagy máshova szemétszedési akciókat szerveznél kattints ide.

You may also like...