Támogasd környezetünk megmentését, a hulladekvadasz.hu üzemeltetőjét, a JÖN Alapítványt.

Eddig több ezer bejelentés hatására több ezer tonna hulladék felszámolásában működtünk közre vagy szerveztünk több száz fős szemétszedési akciókat és váltunk Magyarország legaktívabb környezetvédelmi mozgalmává. Tevékenységünknek azonban komoly költségvonzata is van, amit eddig az alapítvány tagjai saját erejükből finanszíroztak meg. Segítségeddel tovább folytathatjuk a munkánkat.
Banki átutalással ide kattintva.

Injekciós tűk, hulladék mindenütt Gyál és Budapest határán

A bejelentő szerint Gyál és Budapest határán lévő erdős terület a két település szemétdombjaként üzemel már évek óta. Probléma elég sokrétű. Megoldás egyelőre nincsen. Eldobott injekciós tűk, építési, elektronikai, háztartási hulladékok “színesítik” az erdős terület látványát. A bejelentés szövege “Üdvözlöm! A csatolt mappában 30 képet küldök a 18. kerület, Gyál felőli erdőjéről. (Gyál, Kacsóh Pongrác utca mellől kezdődik az erdő, de a 18. kerülethez tartozik!) Van egy sétáló út az erdő szélén, ami Gyálról a 18.kerületbe vezet át, nagyrészt ott készültek a képek, és az erdő valamint a régi almáskert területén) Sajnos még így sincs minden lefényképezve 🙁 “ [Best_Wordpress_Gallery id=”46″...

Budapest XVIII. kerület, Szakály utca

Az első bejelentés érkezett Budapest XVIII. kerületéből, a Szakály utcából. A bejelentés szövege “A 18.kerulet Szakály utca sokan szemétbányának nézik.Ide hordják a háztartási ,építési és zöld hulladékot.Mivel elég elhagyatott utolsó utca még aszfalt sincs,így kicsi a lebukás veszélye,ezért használják előszeretettel az “emberek”.Még utánfutóval is hozzák.” A Google Maps szerint a 2012-es Szakály utcai állapotok se árulkodnak másról, mint a bejelentésben leírtak. [Best_Wordpress_Gallery id=”28″ gal_title=”gm2012szakály”] Továbbítjuk a bejelentést az aktuális önkormányzathoz. Köszönjük a bejelentést!