Warning: call_user_func_array() expects parameter 1 to be a valid callback, function 'hueman_remove_font-awesome' not found or invalid function name in /home/vfrtyr/public_html/hulladekvadasz.hu/wp-includes/class-wp-hook.php on line 324
Döglött patkány és hulladék a XVIII. kerületben - Hulladekvadasz.hu

Döglött patkány és hulladék a XVIII. kerületben

Döglött patkány látványa és halomnyi hulladék látványa borzolja a kedélyeket a budapesti Endrődi Sándor utcában a XVIII. kerületben, mindez egy kertes övezetben.

A patkányok gyakori lakói az illegális hulladéklerakásoknak. Igaz, a mostani esetünkben egy magáningatlanon gyűlik a szemét, ami kedvez a rágcsálók elszaporodásának is. A hulladék közt nem csak döglött patkány, hanem veszélyes hulladéknak minősülő azbeszt alapú pala is van.

A döglött patkány és az azbeszttel szennyezett hulladéklerakás.

A döglött patkány és az azbeszttel szennyezett hulladéklerakás.

A bejelentés szövege:

„Tisztelt Hulladékvadászok! XVIII.Endrődi Sándor u.6. bontás utáni,önkormányzati telek,otthagyott,-időközben folyamatosan szaporodott -, hulladékkal,legújabban PATKÁNNYAL (!!!) megspékelve,a mai fotók alapján !!! Sürgős intézkedést kérek !!!!” – A bejelentés és annak megoldása közvetlenül a Hulladékvadász by Zeewa rendszerünkben tekinthető meg.

Az utcáról így néz ki a szemétdomb a magáningatlanon.

Az utcáról így néz ki a szemétdomb a magáningatlanon.

Hulladék jellege: építési, kommunális, háztartási, műanyag, elektronikai, veszélyes.

A döglött patkány és hulladék esete közegészségügyi problémákat okoz. Emiatt a bejelentést továbbítottuk az illetékes önkormányzathoz. Bízunk benne, hogy hamarosan a megoldásról is beszámolhatunk.


Zavar a szemét? Tennél ellene?

Tégy bejelentést a megújult Hulladékvadászon és mi elvégezzük helyetted a piszkos munkát!

You may also like...