Támogasd környezetünk megmentését, a hulladekvadasz.hu üzemeltetőjét, a JÖN Alapítványt.

Eddig több ezer bejelentés hatására több ezer tonna hulladék felszámolásában működtünk közre vagy szerveztünk több száz fős szemétszedési akciókat és váltunk Magyarország legaktívabb környezetvédelmi mozgalmává. Tevékenységünknek azonban komoly költségvonzata is van, amit eddig az alapítvány tagjai saját erejükből finanszíroztak meg. Segítségeddel tovább folytathatjuk a munkánkat.
Banki átutalással ide kattintva.

Vasút utcában több zsák háztartási hulladék

A Vasút utcában az elmúlt hetekben több zsák háztartási hulladékot raktak le egymástól 1 saroknyi távolságra írja a bejelentő a XIII. kerületből.

Budapest ezen kerületéből is folyamatosan érkeznek a bejelentések, ami nem azt jelenti, hogy több a szemét inkább arra gondolunk, hogy egyre több a hulladékvadász 🙂

A bejelentés szövege
“Tisztelt Vadászfőnök! A Vasút utcában az elmúlt hetekben több zsák háztartási hulladékot raktak le egymástól 1 saroknyi távolságra. Sajnos az egyik zsák már ki is szakadt. Pontos cím: 1188 Budapest Vasút utca 83. és 91. házszámokkal szemközti árok.”

A Vasút utcában több zsák háztartási hulladék. / Fotó: hulladekvadasz.hu

Az utcában több zsák háztartási hulladék. / Fotó: hulladekvadasz.hu

A kerületből beérkezett bejelentéseket ide kattintva lehet megtekinteni.

Hulladék jellege: háztartási.

A Barázda utca helyszínéről érkezett bejelentést továbbítjuk az aktuális önkormányzatnak.

Köszönjük a bejelentést.


Felhívás illegális hulladék bejelentésre!

Az alábbi útmutató segítségével hasonló bejelentéseket várunk a településről és annak környékéről ezzel is segítve a helyi önkormányzat munkáját. Ide kattintva elérhető a bejelentési űrlap.

Ezek a cikkeink is érdekelhetnek