Warning: call_user_func_array() expects parameter 1 to be a valid callback, function 'hueman_remove_font-awesome' not found or invalid function name in /home/vfrtyr/public_html/hulladekvadasz.hu/wp-includes/class-wp-hook.php on line 324
Szeméttel összehányt járda XVIII. kerületben - Hulladekvadasz.hu

Szeméttel összehányt járda XVIII. kerületben

Szeméttel összehányt járda kritikán aluli helyzetére hívja fel a figyelmet, Budapest XVIII. kerületi hulladékvadászunk. Ez igazán botrányos.

Frissítve
2018.09.24.

Vannak olyan önkormányzati képviselők, akik kiemelt figyelmet fordítanak kerületük tisztaságára, a lakók nyugalmára. Ilyen mind közül Kádár Tibor, Budapest XVIII. kerületének a 5. számú egyéni választókerület képviselője, aki a Benedek Elek utcában kialakult szemetes állapotokról a facebookról értesült. Termesztésen mi a bejelentés publikálása után az illetékeshez továbbítottuk a bejelentést, amiről akkor még nem értesülhetett a képviselő úr. Ezért is példaértékű az, hogy felelős kerületi képviselőként villámgyorsan tett a kialakult probléma megoldásáért.

A takarítás előtti és utána. A képen Kádár Tibor látható.

„Megrendeltem a Városgazda XVIII. Kerület Nonprofit Zrt.-tól miután tudomást szereztem róla a Facebookon, majd kimentem a helyszínre, hogy felmérjem a kialakult állapotokat.” – írta szerkesztőségünknek írt levelében Kádár Tibor a bejelentés megoldásával kapcsolatban.

Köszönjük a képviselő úr villámgyors problémamegoldását és a Városgazda XVIII. Kerület Nonprofit Zrt. a takarítás elvégzését.


Korábban
2018.09.19.

A hulladekvadasz.hu történetében még ilyen mocskos és teleszemetelt járdával még nem találkoztunk. Konkrétan a Benedek Elek utca sövényes ingatlanja elé szétszórták a hulladékot.

A bejelentés szövege
“Tisztelt Hulladékvadászok! Szeptember 06.-án már jeleztem,azóta semmi változás. …van itt minden…”

A bejelentés időpontja: 2018.09.06. – A bejelentés közel 2 héttel később publikáltuk, aminek oka itt olvasható.

Hulladék jellege: kommunális.

Helyszín/GPS: Budapest, XVIII. Benedek Elek utca 17/a-17/b

[codepeople-post-map]

A szeméttel összehányt járda helyszínéről érkezett bejelentést továbbítjuk az illetékes önkormányzatnak.

Köszönjük a bejelentést!


Felhívás illegális hulladék bejelentésre!

Az alábbi útmutató segítségével hasonló bejelentéseket várunk a településről és annak környékéről ezzel is segítve a helyi önkormányzat munkáját. Ide kattintva elérhető a bejelentési űrlap. Ha a helyszínre vagy máshova szemétszedési akciókat szerveznél kattints ide.

You may also like...