Támogasd környezetünk megmentését, a hulladekvadasz.hu üzemeltetőjét, a JÖN Alapítványt.

Eddig több ezer bejelentés hatására több ezer tonna hulladék felszámolásában működtünk közre vagy szerveztünk több száz fős szemétszedési akciókat és váltunk Magyarország legaktívabb környezetvédelmi mozgalmává. Tevékenységünknek azonban komoly költségvonzata is van, amit eddig az alapítvány tagjai saját erejükből finanszíroztak meg. Segítségeddel tovább folytathatjuk a munkánkat.
Banki átutalással ide kattintva.

Szeméttel összehányt járda XVIII. kerületben

Szeméttel összehányt járda kritikán aluli helyzetére hívja fel a figyelmet, Budapest XVIII. kerületi hulladékvadászunk. Ez igazán botrányos.

Frissítve
2018.09.24.

Vannak olyan önkormányzati képviselők, akik kiemelt figyelmet fordítanak kerületük tisztaságára, a lakók nyugalmára. Ilyen mind közül Kádár Tibor, Budapest XVIII. kerületének a 5. számú egyéni választókerület képviselője, aki a Benedek Elek utcában kialakult szemetes állapotokról a facebookról értesült. Termesztésen mi a bejelentés publikálása után az illetékeshez továbbítottuk a bejelentést, amiről akkor még nem értesülhetett a képviselő úr. Ezért is példaértékű az, hogy felelős kerületi képviselőként villámgyorsan tett a kialakult probléma megoldásáért.

A takarítás előtti és utána. A képen Kádár Tibor látható.

“Megrendeltem a Városgazda XVIII. Kerület Nonprofit Zrt.-tól miután tudomást szereztem róla a Facebookon, majd kimentem a helyszínre, hogy felmérjem a kialakult állapotokat.” – írta szerkesztőségünknek írt levelében Kádár Tibor a bejelentés megoldásával kapcsolatban.

Köszönjük a képviselő úr villámgyors problémamegoldását és a Városgazda XVIII. Kerület Nonprofit Zrt. a takarítás elvégzését.


Korábban
2018.09.19.

A hulladekvadasz.hu történetében még ilyen mocskos és teleszemetelt járdával még nem találkoztunk. Konkrétan a Benedek Elek utca sövényes ingatlanja elé szétszórták a hulladékot.

A bejelentés szövege
“Tisztelt Hulladékvadászok! Szeptember 06.-án már jeleztem,azóta semmi változás. …van itt minden…”

A bejelentés időpontja: 2018.09.06. – A bejelentés közel 2 héttel később publikáltuk, aminek oka itt olvasható.

Hulladék jellege: kommunális.

Helyszín/GPS: Budapest, XVIII. Benedek Elek utca 17/a-17/b

A szeméttel összehányt járda helyszínéről érkezett bejelentést továbbítjuk az illetékes önkormányzatnak.

Köszönjük a bejelentést!


Felhívás illegális hulladék bejelentésre!

Az alábbi útmutató segítségével hasonló bejelentéseket várunk a településről és annak környékéről ezzel is segítve a helyi önkormányzat munkáját. Ide kattintva elérhető a bejelentési űrlap. Ha a helyszínre vagy máshova szemétszedési akciókat szerveznél kattints ide.

Ezek a cikkeink is érdekelhetnek