Warning: call_user_func_array() expects parameter 1 to be a valid callback, function 'hueman_remove_font-awesome' not found or invalid function name in /home/vfrtyr/public_html/hulladekvadasz.hu/wp-includes/class-wp-hook.php on line 324
Lőrinci teleportáló hulladékkupac - Hulladekvadasz.hu

Lőrinci teleportáló hulladékkupac

Lőrinci teleportáló hulladékkupacára lett figyelmes hely hulladékvadászunk, aki szerint kommunális és zöldhulladékos kupacban injekciós tűk is találhatóak.

A hulladékprobléma legalább egy hónapja áll fent és bízunk benne, hogy a bejelentés hatására hamarosan megoldódik. Budapest XVIII. kerületéből érkezett korábbi bejelentések ide kattintva megtekinthetők.

A bejelentés szövege
“Tisztelt Hulladékvadászok! A képeken jól látszik a fa,és két aknafedél,az úttesten a szaggatott vonal kezdete ahol a kupacok VOLTAK,de a beton villanyoszlop is,ahová a kupac átvarázsolódott! A fecskendőkért nem kotorásztam a megbolygatott kupacba, ezért bocs( de nem is fogok). A helyszínről és a fecskendőkről talán a rendőrség tudna több felvilágosítással szolgálni,-akik naponta többször is megjelennek-,mert mióta megnyitott a volt Fórum mozi épületében az ingyenkonyha,az összes kábszeres is ott zabál,ordibál ,szemetel! A helyiek a lőrinci „hősutcának”hívják a környéket !”

Lásd csatolmányok.

 1. kép a legelső,amikor lefotóztam, (a kép jobb felső sarkában a betonvillanyoszlop)10.04.-én

 2. kép,csökkent a fekete zsákok száma ,de a többi maradt… 10.18.án

3. kép elmentem fecskendőt fotózni,és lám az Üllői út. 367.szám elől a kupac átkerült a 369.szám elé (!!)
(A sérült fa is beazonosítható az összes képen….)

A bejelentés időpontja: 2018.10.21. – A bejelentés közel 1 héttel később publikáltuk, aminek oka itt olvasható.

Hulladék jellege: háztartási, építési, műanyag, elektronikai, üveg, vegyi.

Helyszín/GPS: Budapest XVIII. kerület Üllői út 367.

[codepeople-post-map]

A Lőrinci hulladékkupac helyszínéről érkezett bejelentést továbbítjuk az illetékes önkormányzatnak.

Köszönjük a bejelentést!


Felhívás illegális hulladék bejelentésre!

Az alábbi útmutató segítségével hasonló bejelentéseket várunk a településről és annak környékéről ezzel is segítve a helyi önkormányzat munkáját. Ide kattintva elérhető a bejelentési űrlap. Ha a helyszínre vagy máshova szemétszedési akciókat szerveznél kattints ide.

You may also like...