Támogasd környezetünk megmentését, a hulladekvadasz.hu üzemeltetőjét, a JÖN Alapítványt.

Eddig több ezer bejelentés hatására több ezer tonna hulladék felszámolásában működtünk közre vagy szerveztünk több száz fős szemétszedési akciókat és váltunk Magyarország legaktívabb környezetvédelmi mozgalmává. Tevékenységünknek azonban komoly költségvonzata is van, amit eddig az alapítvány tagjai saját erejükből finanszíroztak meg. Segítségeddel tovább folytathatjuk a munkánkat.
Banki átutalással ide kattintva.

Lőrinci teleportáló hulladékkupac

Lőrinci teleportáló hulladékkupacára lett figyelmes hely hulladékvadászunk, aki szerint kommunális és zöldhulladékos kupacban injekciós tűk is találhatóak.

A hulladékprobléma legalább egy hónapja áll fent és bízunk benne, hogy a bejelentés hatására hamarosan megoldódik. Budapest XVIII. kerületéből érkezett korábbi bejelentések ide kattintva megtekinthetők.

A bejelentés szövege
“Tisztelt Hulladékvadászok! A képeken jól látszik a fa,és két aknafedél,az úttesten a szaggatott vonal kezdete ahol a kupacok VOLTAK,de a beton villanyoszlop is,ahová a kupac átvarázsolódott! A fecskendőkért nem kotorásztam a megbolygatott kupacba, ezért bocs( de nem is fogok). A helyszínről és a fecskendőkről talán a rendőrség tudna több felvilágosítással szolgálni,-akik naponta többször is megjelennek-,mert mióta megnyitott a volt Fórum mozi épületében az ingyenkonyha,az összes kábszeres is ott zabál,ordibál ,szemetel! A helyiek a lőrinci “hősutcának”hívják a környéket !”

Lásd csatolmányok.

 1. kép a legelső,amikor lefotóztam, (a kép jobb felső sarkában a betonvillanyoszlop)10.04.-én

 2. kép,csökkent a fekete zsákok száma ,de a többi maradt… 10.18.án

3. kép elmentem fecskendőt fotózni,és lám az Üllői út. 367.szám elől a kupac átkerült a 369.szám elé (!!)
(A sérült fa is beazonosítható az összes képen….)

A bejelentés időpontja: 2018.10.21. – A bejelentés közel 1 héttel később publikáltuk, aminek oka itt olvasható.

Hulladék jellege: háztartási, építési, műanyag, elektronikai, üveg, vegyi.

Helyszín/GPS: Budapest XVIII. kerület Üllői út 367.

A Lőrinci hulladékkupac helyszínéről érkezett bejelentést továbbítjuk az illetékes önkormányzatnak.

Köszönjük a bejelentést!


Felhívás illegális hulladék bejelentésre!

Az alábbi útmutató segítségével hasonló bejelentéseket várunk a településről és annak környékéről ezzel is segítve a helyi önkormányzat munkáját. Ide kattintva elérhető a bejelentési űrlap. Ha a helyszínre vagy máshova szemétszedési akciókat szerveznél kattints ide.

Ezek a cikkeink is érdekelhetnek