Warning: call_user_func_array() expects parameter 1 to be a valid callback, function 'hueman_remove_font-awesome' not found or invalid function name in /home/vfrtyr/public_html/hulladekvadasz.hu/wp-includes/class-wp-hook.php on line 324
Rohadó hulladék a Nyári Pál utca szelektívénél - Hulladekvadasz.hu

Rohadó hulladék a Nyári Pál utca szelektívénél

Rohadó hulladék található a bejelentő szerint a Nyári Pál utca szelektív hulladékgyűjtő sziget mellett, amit állítása szerint nem visz el az illetékes.

A szelektívek körül kialakult általános botrányos állapotokhoz már sokan hozzászoktak, de szerencsére még sokan nem. Erre jó példa ez a bejelentés is. A kerületből érkezett korábbi bejelentése ide kattintva megtekinthetőek.

A bejelentés szövege
Tisztelt Hulladékvadász! Rövid leszek, nincs időm újra fogalmazni. Veszélyes hulladék, hús, számla…  Helyszín 1205 Budapest Nyáry Pál utca-Balassa utca sarok. Szelektív sziget, amit 2! kamera is figyel. Az alapvető emberi jogok biztosa szerint hetente takarítanak és az önkormányzat szerint nincs lakott kerületet közel…. Tőlünk kb 30 méter. A szag sajnos nem áll meg 5 méter után.”

A bejelentés időpontja: 2018.07.27.

Hulladék jellege: háztartási, műanyag.

Helyszín/GPS: 47.449931, 19.107414

[codepeople-post-map]

A Nyári Pál utca helyszínéről érkezett bejelentést továbbítjuk az illetékes önkormányzatnak.

Köszönjük a bejelentést!


Felhívás illegális hulladék bejelentésre!

Az alábbi útmutató segítségével hasonló bejelentéseket várunk a településről és annak környékéről ezzel is segítve a helyi önkormányzat munkáját. Ide kattintva elérhető a bejelentési űrlap. Ha a helyszínre vagy máshova szemétszedési akciókat szerveznél kattints ide.

You may also like...