Támogasd környezetünk megmentését, a hulladekvadasz.hu üzemeltetőjét, a JÖN Alapítványt.

Eddig több ezer bejelentés hatására több ezer tonna hulladék felszámolásában működtünk közre vagy szerveztünk több száz fős szemétszedési akciókat és váltunk Magyarország legaktívabb környezetvédelmi mozgalmává. Tevékenységünknek azonban komoly költségvonzata is van, amit eddig az alapítvány tagjai saját erejükből finanszíroztak meg. Segítségeddel tovább folytathatjuk a munkánkat.
Banki átutalással ide kattintva.

Rohadó hulladék a Nyári Pál utca szelektívénél

Rohadó hulladék található a bejelentő szerint a Nyári Pál utca szelektív hulladékgyűjtő sziget mellett, amit állítása szerint nem visz el az illetékes.

A szelektívek körül kialakult általános botrányos állapotokhoz már sokan hozzászoktak, de szerencsére még sokan nem. Erre jó példa ez a bejelentés is. A kerületből érkezett korábbi bejelentése ide kattintva megtekinthetőek.

A bejelentés szövege
Tisztelt Hulladékvadász! Rövid leszek, nincs időm újra fogalmazni. Veszélyes hulladék, hús, számla…  Helyszín 1205 Budapest Nyáry Pál utca-Balassa utca sarok. Szelektív sziget, amit 2! kamera is figyel. Az alapvető emberi jogok biztosa szerint hetente takarítanak és az önkormányzat szerint nincs lakott kerületet közel…. Tőlünk kb 30 méter. A szag sajnos nem áll meg 5 méter után.”

A bejelentés időpontja: 2018.07.27.

Hulladék jellege: háztartási, műanyag.

Helyszín/GPS: 47.449931, 19.107414

A Nyári Pál utca helyszínéről érkezett bejelentést továbbítjuk az illetékes önkormányzatnak.

Köszönjük a bejelentést!


Felhívás illegális hulladék bejelentésre!

Az alábbi útmutató segítségével hasonló bejelentéseket várunk a településről és annak környékéről ezzel is segítve a helyi önkormányzat munkáját. Ide kattintva elérhető a bejelentési űrlap. Ha a helyszínre vagy máshova szemétszedési akciókat szerveznél kattints ide.

Ezek a cikkeink is érdekelhetnek