Támogasd környezetünk megmentését, a hulladekvadasz.hu üzemeltetőjét, a JÖN Alapítványt.

Eddig több ezer bejelentés hatására több ezer tonna hulladék felszámolásában működtünk közre vagy szerveztünk több száz fős szemétszedési akciókat és váltunk Magyarország legaktívabb környezetvédelmi mozgalmává. Tevékenységünknek azonban komoly költségvonzata is van, amit eddig az alapítvány tagjai saját erejükből finanszíroztak meg. Segítségeddel tovább folytathatjuk a munkánkat.
Banki átutalással ide kattintva.

Lenhossék utca örök hulladéklerakó

A Lenhossék utca örök hulladéklerakó, avagy ahogy a neve is mutatja évek óta kapjuk a helyszínről a különböző bejelentéseket. Egyelőre késik a végső megoldás.

Az utcából kapott korábbi bejelentés ide kattintva megtekinthető.

A bejelentések szövege
“Tisztelt Hulladékvadászok! Rendszeresen kihelyezett hulladék kupacok vannak a 9. kerületi Lenhossék utca 3. számmal szemben, egy középiskola udvara mellett. Az utcában több patkányt és tetemeit is lehet látni!”

A bejelentés időpontja: 2018.06.10.

Hulladék jellege: háztartási

A Lenhossék utca örök helyszínéről beérkezett bejelentést továbbítjuk az illetékes önkormányzatnak.

Köszönjük a bejelentést!


Felhívás illegális hulladék bejelentésre!

Az alábbi útmutató segítségével hasonló bejelentéseket várunk a településről és annak környékéről ezzel is segítve a helyi önkormányzat munkáját. Ide kattintva elérhető a bejelentési űrlap. Ha a helyszínre vagy máshova szemétszedési akciókat szerveznél kattints ide.

Ezek a cikkeink is érdekelhetnek