Lenhossék utca örök hulladéklerakó

A Lenhossék utca örök hulladéklerakó, avagy ahogy a neve is mutatja évek óta kapjuk a helyszínről a különböző bejelentéseket. Egyelőre késik a végső megoldás.

Az utcából kapott korábbi bejelentés ide kattintva megtekinthető.

A bejelentések szövege
“Tisztelt Hulladékvadászok! Rendszeresen kihelyezett hulladék kupacok vannak a 9. kerületi Lenhossék utca 3. számmal szemben, egy középiskola udvara mellett. Az utcában több patkányt és tetemeit is lehet látni!”

A bejelentés időpontja: 2018.06.10.

Hulladék jellege: háztartási

A Lenhossék utca örök helyszínéről beérkezett bejelentést továbbítjuk az illetékes önkormányzatnak.

Köszönjük a bejelentést!


Felhívás illegális hulladék bejelentésre!

Az alábbi útmutató segítségével hasonló bejelentéseket várunk a településről és annak környékéről ezzel is segítve a helyi önkormányzat munkáját. Ide kattintva elérhető a bejelentési űrlap. Ha a helyszínre vagy máshova szemétszedési akciókat szerveznél kattints ide.

TUDTAD?

A hulladekvadasz.hu hivatalos üzemeltetője a JÖN Alapítvány, aminek a segítségével szeretnénk biztosítani a tevékenységeink hosszútávú működését.
Milyen segítség kell ahhoz, hogy tevékenységünk és hulladékvadászaink tovább folytassák munkájukat a környezetvédelem érdekében?
Az oldalunk fejlesztéséhez, munkánk támogatására támogatókat, szponorokat keresünk. Továbbá csapattagokat, akik segítik a munkánk.
Támogass minket egyszeri vagy rendszeres hozzájárulással!

Van még itt, ami érdekelhet