Támogasd környezetünk megmentését, a hulladekvadasz.hu üzemeltetőjét, a JÖN Alapítványt.

Eddig több ezer bejelentés hatására több ezer tonna hulladék felszámolásában működtünk közre vagy szerveztünk több száz fős szemétszedési akciókat és váltunk Magyarország legaktívabb környezetvédelmi mozgalmává. Tevékenységünknek azonban komoly költségvonzata is van, amit eddig az alapítvány tagjai saját erejükből finanszíroztak meg. Segítségeddel tovább folytathatjuk a munkánkat.
Banki átutalással ide kattintva.

Vodafone Digitális Díj ismét! – Jelentkezz!


Notice: class-oembed.php használata nem támogatott a 5.3.0 verzió óta! Ezt javasoljuk helyette: wp-includes/class-wp-oembed.php. in /home/vfrtyr/public_html/hulladekvadasz.hu/wp-includes/functions.php on line 4802

Vodafone Digitális Díj ismét! A Vodafone Magyarország Alapítvány 2019. november 28-én megrendezett sajtótájékoztatón kihirdette a pályázatát.

Ez az a pályázat, ahol idén a Jövő Öko-Nemzedéke (JÖN) Alapítvány a Hulladékvadász applikációjával elnyerte a Társadalmi szervezetek digitális díját idén. A korábbi esemény összefoglalója az alábbi videón.

A telekommunikációs nagyvállalat alapítványának a célja a pályázattal, hogy ösztönözze és elismerje azokat az innovátorokat, akik digitális megoldásukkal valamely társadalmi kihívásra kínálnak megoldást.

Vodafone Digitális Díj nyertese a Hulladékvadász!

Vodafone Digitális Díj nyertese a Hulladékvadász!

A 15 millió forint összdíjazású Vodafone Digitális Díjat három, korunk kihívásaival összefüggő kategóriában – Digitális Társadalom, Digitális Esélyegyenlőség és Bolygónk és Fenntarthatóság – hirdeti meg a vállalat. A Díjra magánszemélyek és vállalkozások, köztük nonprofit szervezetek és startupok jelentkezését is várják.

Új Hulladékvadász Applikáció bemutatkozott

A most ősszel megrendezésre került sajtótájékoztatón bemutatásra kerültek az első díj nyerteseinek megvalósult projektjei. Az az alábbi videón visszanézhető az új Hulladékvadász applikáció bemutatója, aminek hivatalos frissítése 2020 január 1-én lesz elérhető.

A Vodafone Alapítvány 2018-ban hirdette meg először a Vodafone Digitális Díjat, hogy olyan kész innovációkat találjon és jutalmazzon, melyek a társadalmi jót, a felzárkózást segítik elő. A kezdeményezés hatalmas sikernek bizonyult, hiszen a vártnál sokkal több, összesen 144 pályázat érkezett be,

A Vodafone Digitális Díjjal kapcsolatos információk és a jelentkezési lap

A Vodafone Digitális Díj kategóriái összhangban vannak a vállalat törekvéseivel, és célja, hogy digitális megoldásokat találjon korunk kihívásaira.

  • A Digitális Társadalom kategóriában olyan innovatív digitális megoldásokkal lehet nevezni, melyek a teljes társadalom javát szolgálják, illetve valamilyen módon megkönnyítik a digitalis eszközök használatát. A Vodafone hazánkban élen jár az 5G technológiában, így olyan pályázatokat is várnak, melyek az 5G lakossági felhasználására hoznak jó példát.
  • A Digitális Esélyegyenlőség kategóriában olyan digitális megoldásokkal lehet nevezni, melyek támogatják a valamilyen szempontból hátrányos helyzetű csoportok felzárkózását és pozitív irányban befolyásolják életüket.
  • A Bolygónk és fenntarthatóság kategóriában olyan innovatív, digitális megoldásokat keres a vállalat, amelyek hozzájárulnak a környezettudatosság széleskörű elterjesztéséhez és a környezet megóvásához.

A Vodafone Digitális Díj három kategória nyertesei között összesen 15 millió forintot fognak kiosztani.

Ezek a cikkeink is érdekelhetnek