Warning: call_user_func_array() expects parameter 1 to be a valid callback, function 'hueman_remove_font-awesome' not found or invalid function name in /home/vfrtyr/public_html/hulladekvadasz.hu/wp-includes/class-wp-hook.php on line 324
Vodafone Digitális Díj ismét! - Jelentkezz! - Hulladekvadasz.hu

Vodafone Digitális Díj ismét! – Jelentkezz!

Vodafone Digitális Díj ismét! A Vodafone Magyarország Alapítvány 2019. november 28-én megrendezett sajtótájékoztatón kihirdette a pályázatát.

Ez az a pályázat, ahol idén a Jövő Öko-Nemzedéke (JÖN) Alapítvány a Hulladékvadász applikációjával elnyerte a Társadalmi szervezetek digitális díját idén. A korábbi esemény összefoglalója az alábbi videón.

A telekommunikációs nagyvállalat alapítványának a célja a pályázattal, hogy ösztönözze és elismerje azokat az innovátorokat, akik digitális megoldásukkal valamely társadalmi kihívásra kínálnak megoldást.

Vodafone Digitális Díj nyertese a Hulladékvadász!

Vodafone Digitális Díj nyertese a Hulladékvadász!

A 15 millió forint összdíjazású Vodafone Digitális Díjat három, korunk kihívásaival összefüggő kategóriában – Digitális Társadalom, Digitális Esélyegyenlőség és Bolygónk és Fenntarthatóság – hirdeti meg a vállalat. A Díjra magánszemélyek és vállalkozások, köztük nonprofit szervezetek és startupok jelentkezését is várják.

Új Hulladékvadász Applikáció bemutatkozott

A most ősszel megrendezésre került sajtótájékoztatón bemutatásra kerültek az első díj nyerteseinek megvalósult projektjei. Az az alábbi videón visszanézhető az új Hulladékvadász applikáció bemutatója, aminek hivatalos frissítése 2020 január 1-én lesz elérhető.

A Vodafone Alapítvány 2018-ban hirdette meg először a Vodafone Digitális Díjat, hogy olyan kész innovációkat találjon és jutalmazzon, melyek a társadalmi jót, a felzárkózást segítik elő. A kezdeményezés hatalmas sikernek bizonyult, hiszen a vártnál sokkal több, összesen 144 pályázat érkezett be,

A Vodafone Digitális Díjjal kapcsolatos információk és a jelentkezési lap

A Vodafone Digitális Díj kategóriái összhangban vannak a vállalat törekvéseivel, és célja, hogy digitális megoldásokat találjon korunk kihívásaira.

  • A Digitális Társadalom kategóriában olyan innovatív digitális megoldásokkal lehet nevezni, melyek a teljes társadalom javát szolgálják, illetve valamilyen módon megkönnyítik a digitalis eszközök használatát. A Vodafone hazánkban élen jár az 5G technológiában, így olyan pályázatokat is várnak, melyek az 5G lakossági felhasználására hoznak jó példát.
  • A Digitális Esélyegyenlőség kategóriában olyan digitális megoldásokkal lehet nevezni, melyek támogatják a valamilyen szempontból hátrányos helyzetű csoportok felzárkózását és pozitív irányban befolyásolják életüket.
  • A Bolygónk és fenntarthatóság kategóriában olyan innovatív, digitális megoldásokat keres a vállalat, amelyek hozzájárulnak a környezettudatosság széleskörű elterjesztéséhez és a környezet megóvásához.

A Vodafone Digitális Díj három kategória nyertesei között összesen 15 millió forintot fognak kiosztani.

You may also like...