Warning: call_user_func_array() expects parameter 1 to be a valid callback, function 'hueman_remove_font-awesome' not found or invalid function name in /home/vfrtyr/public_html/hulladekvadasz.hu/wp-includes/class-wp-hook.php on line 324
Zöld Kakas Líceum 2019 komposztáló szépsége - Hulladekvadasz.hu

Zöld Kakas Líceum 2019 komposztáló szépsége

A Zöld Kakas Líceum lett több mint 40 indulóból Magyarország II. Komposztáló-szépségversenyének győztese. Az eseményt a JÖN Alapítvány rendezte meg.

A verseny kiírása szerint mindenki jelentkezhetett, aki otthon komposztál népszerűsítve a legegyszerűbb újrahasznosítást, a komposztálást. A benevezett versenyzőket és a szavazási főoldalt ide kattintva lehet megtekinteni. Az egyedi szépségverseny fődíját a 20 000 forintos vásárlási utalványt az Oázis kertészetben biztosította.

Zöld Kakas Líceum 2019 komposztáló szépsége

Zöld Kakas Líceum 2019 komposztáló szépsége

Komposztáló leírása:
A ZöldKas felnőtteknek és gyermekeknek egyaránt élményszerű tapasztalatot ad a komposztálás gyakorlatáról a Zöldkakas Líceum udvarán. Diákokkal együtt építettük a komposztáló ZöldKast a permakultúra elvei alapján. Közepére vesszőből komposzttornyot fontunk, köré kertspirált építettünk ugyancsak fonott vessző támasztékkal. Egy kis tavat csatlakoztattunk hozzá, hogy a városi környezetben nagyobb eséllyel létrejöjjön a kívánt egyensúly.

A középre kerülő komposzttoronyból származó tápanyagok a fonatokon keresztül átszivárogva táplálják a spirál növényeit. A tó köré rakott természetes anyagok remek búvóhelyül szolgálnak a kertet támogató élőlényeknek. Már az első nyáron gyönyörű fűszernövényeink, egészséges biozöldségeink teremtek.”

Gratulálunk minden versenyzőnek, külön kiemelve a Zöld Kakas Líceum csapatának is a példamutató tevékenységükért. 

Ajánlott tartalom:

You may also like...