Warning: call_user_func_array() expects parameter 1 to be a valid callback, function 'hueman_remove_font-awesome' not found or invalid function name in /home/vfrtyr/public_html/hulladekvadasz.hu/wp-includes/class-wp-hook.php on line 324
Műanyagzsákos zöldhulladék lerakat Gödöllőn - Hulladekvadasz.hu

Műanyagzsákos zöldhulladék lerakat Gödöllőn

Műanyagzsákos zöldhulladék lerakatra bukkant egy helyi hulladékvadászunk a gödöllői Valkói út egyik elágazásánál. Komposztálás itt is elmaradt.

De legalább nem égette el a szemetelő a zöldhulladékát, ami már valami, de mégse a legjobb választás választotta, hanem a második legrosszabbat. A zöldhulladék leadásának 5 legális módját korábbi cikkünkben bemutattuk, ami ide kattintva megtekinthető.

De mi lett volna, ha ezt a mennyiségű hulladékot a szemetelő inkább komposztálja? De mi is az a komposztálás?
A komposztálódás egy olyan biológiai folyamat, amely a hulladékok, melléktermékek szerves anyagait humuszszerű anyaggá alakítja át. A mezőgazdaságban, különösen a kertészetekben régóta ismert és alkalmazott módszer. A lezajló folyamat a biológiai oxidáció, valamint földlakó élőlények tevékenysége, mely a szerves anyagokat lebontja. A komposztálás a levegő oxigénjével történik, aerob folyamat. A komposztálással keletkező anyagok: széndioxid, valamint ásványi sók, melyek trágyaként használhatók. A folyamat során részben humusz is keletkezik. – forrás wikipedia.

A bejelentés szövege
„Tisztelt Hulladékvadászok! Gödöllőn, a Bojtár Csárdával szemben a kereszteződésben, a szennyvíz átemelő átlójában.”

A bejelentés időpontja: 2018.10.22. – A bejelentés közel 1 héttel később publikáltuk, aminek oka itt olvasható.

Hulladék jellege: kommunális, zöldhulladék.

Helyszín/GPS: 47.584196, 19.386457

[codepeople-post-map]

A műanyagzsákos zöldhulladék lerakat helyszínéről érkezett bejelentést továbbítjuk az illetékes önkormányzatnak.

Köszönjük a bejelentést!


Felhívás illegális hulladék bejelentésre!

Az alábbi útmutató segítségével hasonló bejelentéseket várunk a településről és annak környékéről ezzel is segítve a helyi önkormányzat munkáját. Ide kattintva elérhető a bejelentési űrlap. Ha a helyszínre vagy máshova szemétszedési akciókat szerveznél kattints ide.

You may also like...