Zeewa token, a legzöldebb virtuális fizetőeszköz

Tennél, de nincs időd a szemétdombok eltakarítására? Támogass minket és elvégezzük helyetted a piszkos munkát! Támogatom a munkátokat!

A Zeewa token a Hulladékvadász by Zeewa rendszerének az ösztönző eszköze, mely célkitűzése, hatalmas kapacitása, gyorsasága és nem utolsó sorban az olcsósága miatt a legzöldebb a piacon.

A Jövő Öko-Nemzedéke (JÖN) Alapítvány több éve felhívja a figyelmet az illegális hulladéklerakások problémájára és eddig is valós megoldást kínált az emberek, illetve az állami szereplők részére az utóbbi években a Hulladekvadasz.hu, illetve a Szemetszedes.hu – Takarítsuk ki együtt Magyarországot! című felületeivel. Mindamellett, hogy a környezetvédelmi szervezet rendszeresen környezetmegóvó szemétszedési akciókat szervezett országosan.

A Hulladékvadász mozgalom idén 4 éves (2016. január 1-én indult). A szervezetünk szakmai stábja több éves fejlesztés eredményeképpen január 10-én elindította a Zeewa rendszerét, aminek a lelke egy blokklánc-technológiára alapuló transzparens közösségi gyűjtési és jutalmazó rendszer.

Miért a legzöldebb virtuális fizetőeszköz a Zeewa token?

  1. elsősorban az új rendszeren keresztül környezetmegóvó szemétszedési akciók szervezésére lehet támogatásokat gyűjteni;
  2. a blokklánc-technológia adta transzparenciának köszönhetően minden támogatás útja, felhasználása nyomon követhető;
  3. a világon egyedüli módon vásárlás nélkül úgy juthatsz tokenhez, hogy szemétszedési akciókon részt veszel, ergo a részvételeddel bányászod ki a virtuális pénzed;
  4. a Zeewa rendszere az Ethereumra fejlesztett Gochain blokkláncát használja, ami a jelenleg a legzöldebb rendszerek egyike (más blokkláncokat gyakran éri támadás, hogy a bányászatukkal hatalmas környezetterhelést követnek el a felhasználok. Örömmel jelenthetjük be, hogy a Zeewánál nincs ilyen);
  5. a rendszerben a Zeewa tokennel eseményeket és igazi környezetvédelmi hősöket is lehet támogatni, a Patrónus menüpontban;
  6. az eseményeken szerzett tokeneket a Zeewa rendszerén keresztül fel lehet használni (támogatni más eseményeket) vagy a CoinCash rendszerén keresztül be lehet váltani akár készpénzzé;
  7. továbbá hamarosan elérhető lesz azon helyek listája, ahol a megszerzett Zeewa tokeneket el tudod költeni (például fitneszbérletre).

A világ folyamatosan fejlődik, újabb és újabb technológia kerül napvilágra és szolgálja ki az emberiség igényeit. Az új technológiáról szóló részletes leírás és a jövőbeli terveink  a Zeewa token blueprintben olvashatóak.

Az új technológiákat fel kell használnunk Földünk és környezetünk megóvására

Mi a JÖN Alapítványnál a környezetünk, a Földünk igényeit tartjuk szem előtt és minden lehetséges eszközt szeretnénk igénybe venni, hogy a biztos jövőnk ne csak egy álom legyen, hanem valóság.

Az általunk fejlesztett új rendszer és a benne lévő Zeewa token segítségével egy újabb lehetőséget adunk az emberek számára, hogy egy élhetőbb, tisztább és környezettudatosabb Magyarországon éljünk!

Mit gondolsz, Te is benne vagy?

Ha igen, akkor regisztrálj a zeewa.io rendszerébe és légy Te is hulladékvadász!

Iratkozz fel a Hulladékvadász Hírlevélre!Feliratkozom!

Ez is érdekelhet: