Támogasd környezetünk megmentését, a hulladekvadasz.hu üzemeltetőjét, a JÖN Alapítványt.

Eddig több ezer bejelentés hatására több ezer tonna hulladék felszámolásában működtünk közre vagy szerveztünk több száz fős szemétszedési akciókat és váltunk Magyarország legaktívabb környezetvédelmi mozgalmává. Tevékenységünknek azonban komoly költségvonzata is van, amit eddig az alapítvány tagjai saját erejükből finanszíroztak meg. Segítségeddel tovább folytathatjuk a munkánkat.
Banki átutalással ide kattintva.

Zeewa token, a legzöldebb virtuális fizetőeszköz

A Zeewa token a Hulladékvadász by Zeewa rendszerének az ösztönző eszköze, mely célkitűzése, hatalmas kapacitása, gyorsasága és nem utolsó sorban az olcsósága miatt a legzöldebb a piacon.

A Jövő Öko-Nemzedéke (JÖN) Alapítvány több éve felhívja a figyelmet az illegális hulladéklerakások problémájára és eddig is valós megoldást kínált az emberek, illetve az állami szereplők részére az utóbbi években a Hulladekvadasz.hu, illetve a Szemetszedes.hu – Takarítsuk ki együtt Magyarországot! című felületeivel. Mindamellett, hogy a környezetvédelmi szervezet rendszeresen környezetmegóvó szemétszedési akciókat szervezett országosan.

A Hulladékvadász mozgalom idén 4 éves (2016. január 1-én indult). A szervezetünk szakmai stábja több éves fejlesztés eredményeképpen január 10-én elindította a Zeewa rendszerét, aminek a lelke egy blokklánc-technológiára alapuló transzparens közösségi gyűjtési és jutalmazó rendszer.

Miért a legzöldebb virtuális fizetőeszköz a Zeewa token?

  1. elsősorban az új rendszeren keresztül környezetmegóvó szemétszedési akciók szervezésére lehet támogatásokat gyűjteni;
  2. a blokklánc-technológia adta transzparenciának köszönhetően minden támogatás útja, felhasználása nyomon követhető;
  3. a világon egyedüli módon vásárlás nélkül úgy juthatsz tokenhez, hogy szemétszedési akciókon részt veszel, ergo a részvételeddel bányászod ki a virtuális pénzed;
  4. a Zeewa rendszere az Ethereumra fejlesztett Gochain blokkláncát használja, ami a jelenleg a legzöldebb rendszerek egyike (más blokkláncokat gyakran éri támadás, hogy a bányászatukkal hatalmas környezetterhelést követnek el a felhasználok. Örömmel jelenthetjük be, hogy a Zeewánál nincs ilyen);
  5. a rendszerben a Zeewa tokennel eseményeket és igazi környezetvédelmi hősöket is lehet támogatni, a Patrónus menüpontban;
  6. az eseményeken szerzett tokeneket a Zeewa rendszerén keresztül fel lehet használni (támogatni más eseményeket) vagy a CoinCash rendszerén keresztül be lehet váltani akár készpénzzé;
  7. továbbá hamarosan elérhető lesz azon helyek listája, ahol a megszerzett Zeewa tokeneket el tudod költeni (például fitneszbérletre).

A világ folyamatosan fejlődik, újabb és újabb technológia kerül napvilágra és szolgálja ki az emberiség igényeit. Az új technológiáról szóló részletes leírás és a jövőbeli terveink  a Zeewa token blueprintben olvashatóak.

Az új technológiákat fel kell használnunk Földünk és környezetünk megóvására

Mi a JÖN Alapítványnál a környezetünk, a Földünk igényeit tartjuk szem előtt és minden lehetséges eszközt szeretnénk igénybe venni, hogy a biztos jövőnk ne csak egy álom legyen, hanem valóság.

Az általunk fejlesztett új rendszer és a benne lévő Zeewa token segítségével egy újabb lehetőséget adunk az emberek számára, hogy egy élhetőbb, tisztább és környezettudatosabb Magyarországon éljünk!

Mit gondolsz, Te is benne vagy?

Ha igen, akkor regisztrálj a zeewa.io rendszerébe és légy Te is hulladékvadász!

Ezek a cikkeink is érdekelhetnek