Warning: call_user_func_array() expects parameter 1 to be a valid callback, function 'hueman_remove_font-awesome' not found or invalid function name in /home/vfrtyr/public_html/hulladekvadasz.hu/wp-includes/class-wp-hook.php on line 324
Fejfák árnyékában szeméthegy a törökszentmiklósi temetőben - Hulladekvadasz.hu

Fejfák árnyékában szeméthegy a törökszentmiklósi temetőben

Fejfák árnyékában, a síroktól nem messze egy szeméthegy magasodik a törökszentmiklósi katolikus temetőben, ami a létesítmény új parcellás részén található és zavarja az élőket és talán holtakat is.

A bejelentésben szereplő kegyeletsértő állapotokhoz hasonlóval már találkoztunk a budapesti Új köztemetőben. Vélhetően a képen is jól látható szemétdomb helyszíne a temető hulladékgyűjtője lehet és az arra járó hallottjait megemlékezni kívánó embereket zavarhatja.

Fejfák árnyékában, a síroktól nem messze szeméthegy magasodik.

Fejfák árnyékában, a síroktól nem messze szeméthegy magasodik.

A bejelentés továbbítása mellett javasoljuk, hogy a területen egy külön, szem előtt nem lévő, elkerített helyszín kijelölését, ahol a temetői hulladék szabadon gyűlhet. Érdemes lenne a kialakításkor figyelembe venni a szelektív hulladékgyűjtés lehetőségeit is, mivel a legtöbb temetkezési hulladék a kommunális szemétben végzi újrahasznosítás nélkül.

A bejelentés szövege:
„Tisztelt Hulladékvadászok! A mellékelt fotón látható hulladékdomb , a temető új parcellás részén található . Megközelítése gyalogosan a főbejáratnál jobbra fordulva , Szolnok irányába található . A hulladékok mögött sírok, fejfák találhatóak.” – A bejelentés és annak megoldása közvetlenül a Hulladékvadász by Zeewa rendszerünkben tekinthető meg.

Hulladék jellege: építési, zöldhulladék.

A bejelentést továbbítottuk az illetékeshez, hogy a fejfák árnyékából mihamarabb elkerüljön az oda nem illő szemét.


Zavar a szemét? Tennél ellene?

Tégy bejelentést a megújult Hulladékvadászon és mi elvégezzük helyetted a piszkos munkát!