Warning: call_user_func_array() expects parameter 1 to be a valid callback, function 'hueman_remove_font-awesome' not found or invalid function name in /home/vfrtyr/public_html/hulladekvadasz.hu/wp-includes/class-wp-hook.php on line 324
Kiskunhalas önkormányzata lebuktatja a szemetelőket - Hulladekvadasz.hu

Kiskunhalas önkormányzata lebuktatja a szemetelőket

Kiskunhalas önkormányzata sorra buktatja le a szemetelőket sziszifuszi tevékenységük közben készült fényképük közreadásával, amiket kitakarva a település honlapján adnak közre.

A település városrendészete által ellenőrzött kamerák kiváló minőségű képeket készítenek az elkövetőkről. Így a rendészeti kollégák pedig folyamatosan ellenőrzik ezeket, ezért egyre többen szemetelőt ér utol a törvény büntető keze.

A városrendészete rendszeresen fülön csípi a szemetelőket.

A település városrendészete rendszeresen fülön csípi a szemetelőket. / Fotó: kiskunhalas.hu

Az önkormányzati honlapján már több esetről is beszámoltak, volt olyan, hogy a mezőőrök 8 mázsa fémhulladék eltakarítására kötelezték azokat az elkövetőket, akik autóbontásból visszamaradt alkatrészeket Alsóöregszőlők egy erdős, buckás részén próbálták meg elrejteni.

Olvasnál hasonló tartalmakat? Nézd meg tettenérésekről szóló cikkeinket.

De olyan is volt, hogy az ottani volt orosz lőtér mellé borítottak le egy utánfutónyi szemetet vagy korábban a zsanai út közelében szintén jelentős mennyiségű hulladékot szórtak ki. Mindkét esetben meg lettek az elkövetők és kötelezték is őket a takarításra, valamint a bírság megfizetésére.

A szemetelők Kiskunhalason sem nyugodnak.

A szemetelők Kiskunhalason sem nyugodnak. / Fotó: kiskunhalas.hu

Kuris István László alpolgármester azt mondja, a lehető legnagyobb szigorral lépnek fel a szemetelőkkel szemben, ennek része a nyilvános, ám a személyiségi jogokat tiszteletben tartó közzététel.

Elmondásuk szerint találtak olyat is köztük, akinek igazolást kellett beadnia arról, hogy az erdőben rejtegetett több mázsa hulladékát hivatalos úton adta le.

Kiskunhalas önkormányzatának tevékenysége kiváló követendő példa ahhoz, hogy lebuktassuk a szemetelőket: a nyilvánosság ereje!

Forrás: kiskunhalas.hu

Jelentsd be nálunk a Hulladékvadász by Zeewa rendszerében, ha szemétdombot vagy szemetelőt látsz!

You may also like...