Warning: call_user_func_array() expects parameter 1 to be a valid callback, function 'hueman_remove_font-awesome' not found or invalid function name in /home/vfrtyr/public_html/hulladekvadasz.hu/wp-includes/class-wp-hook.php on line 324
Nyomravezetői díj felajánlása után meglett a szemetelő - Hulladekvadasz.hu

Nyomravezetői díj felajánlása után meglett a szemetelő

100 000 forintos nyomravezetői díj felajánlása után 3 óra alatt meglett a szemetelő – írja a Balatonfűzfő a mi városunk Facebook oldala.

Éves szinten több millió tonna illegálisan lerakott hulladék végzi a környezetben, erdők mellett, települések határában. A probléma súlyát jelzi – a környezetszennyezés mellett – , hogy minden illegálisan lerakott hulladékot az adófizetők pénzéből takarítják el az illetékesek. A hulladékvadászok online nagytérképén mindez napi szinten nyomon követhető, sőt egy új fejlesztés hatására hulladék hőtérkép segítségével a legszemetesebb zónák is könnyedén lokalizálhatóak.

Nyomravezetői díj felajánlása után meglett a szemetelő. / Fotó: Balatonfűzfő a mi városunk

Nyomravezetői díj felajánlása után meglett a szemetelő. / Fotó: Balatonfűzfő a mi városunk Facebook oldal

A Hulladékvadász fennállása során több helyi akcióról adtunk már hírt. Itt van egy újabb, egy igazán nagyvonalú, ahol nyomravezetői díjnak a segítségével pár óra alatt meglett a szemét forrása. Esetünkben a a területre az információk szerint lakásfelújításból származó hulladékot hordtak ki, aminek most feljelentés lett a vége.

100.000 FT NYOMRAVEZETŐI DÍJ SEGÍTSETEK MEGTALÁLNI A FELÚJÍTOTT INGATLANT. Balatonfűzfő körforgalmának lezárt szakaszát…

Közzétette: Balatonfűzfő a mi városunk – 2020. október 2., péntek

Hulladékvadász by Zeewa a megoldás

Hasonló helyszínek kitakarítására hoztuk létre a fejlesztettük tovább a hulladékvadászok rendszerét, ahol már nem csak bejelenti lehet, hanem szennyezett területek takarítására is támogatásokat lehet adni. A sikeres gyűjtések után a területek takarítása az illetékesek bevonásával megkezdődik.

Támogasd a szennyezett területek takarítását: adományozható területek!

A nyomravezetői díj, mint ösztönzőerő kiválóan bevált Balatonfűzfő, de sajnos hosszú távon nem ez lenne a megoldás. Hacsak a szemetelőnek a nyomravezetői díját is ki kell fizetni a hulladékeltakarítása mellett.

You may also like...