Warning: call_user_func_array() expects parameter 1 to be a valid callback, function 'hueman_remove_font-awesome' not found or invalid function name in /home/vfrtyr/public_html/hulladekvadasz.hu/wp-includes/class-wp-hook.php on line 307
Hankook abroncsok a Hulladékvadászok e-járgányán - Hulladekvadasz.hu

Hankook abroncsok a Hulladékvadászok e-járgányán

Hankook abroncsok tartják az úton télen, nyáron, esőben és fagyban is az E-Hulladékvadász járőrszolgálat nulla emisszióval működő autóját.

A Hankook Tire Magyarország Kft. idén már kilencedik alkalommal hirdeti meg az egész országra kiterjedő Abroncsadományozási Programját, ami a Hankook Értékteremtő Program szerves részét képezi.  Az elmúlt nyolc évben a cég több mint 18 000 abronccsal támogatta a civil szektor legkülönfélébb feladatokat ellátó szereplőit. A vállalat idén is segítséget nyújtott több olyan országos vagy regionális közhasznú szervezeteknek, amelyek működéséhez kiemelten fontos a biztonságos mobilitás.

Hankook abroncsok tartják az úton az E-hulladékvadász járőrautót.

Hankook abroncsok tartják az úton az E-hulladékvadász járőrautót.

Az idei évben is elindul a Hankook Tire Magyarország Kft. Abroncsadományozási Programja, ám 2020. különleges évet jelent a kezdeményezés eddigi történetében. A járványügyi helyzettel kapcsolatos feladatokat ellátó szervezetek még a rendes pályázati időszak indulása előtt egyedi elbírálás alapján adományokban részesültek. Az akció keretében összesen 373 gumiabroncsot osztott ki a vállalat.

„Magyarország olyan szerencsés helyzetben van, hogy rengeteg olyan civil szervezet található az országban, amelyek rendkívüli küldetéstudat mellett fáradhatatlanul tevékenykednek egy jobb világért. Felelős vállalatként kötelességünknek érezzük, hogy részt vállaljunk ezeknek a szervezeteknek az életében. Örömünkre szolgál, hogy sürgősségi adományainkkal, valamint az országos abroncsadományozási pályázatunkkal hozzájárulhatunk a biztonságos közlekedés feltételeinek megteremtéséhez, közel egy évtizede.” – fogalmazott Hwang Seong Hak, a Hankook Tire Magyarország Kft. ügyvezető igazgatója.

Az eddigi támogatott szervezetek között szép számmal szerepelnek nagycsaládosokat segítő, betegeket vagy rászorulókat gondozó, adományozással foglalkozó egyesületek, de köztük találjuk az Országos Mentőszolgálatot, a Magyar Vöröskeresztet és a BM Országos Katasztrófavédelmi Főigazgatóságát is.

A tavalyi évben a pályázat lezárultával több mint 2300 db abroncs talált gazdára, összesen 237 regionális és három országos szervezet körében. Idén a különleges helyzetre való tekintettel az egészségügyi, oktatási, valamint a környezetvédelmi területen tevékenykedő szervezetek támogatásán lesz a fő hangsúly. Az utóbbi miatt jöhetett képbe a Jövő Öko-Nemzedéke JÖN Alapítványunk és az év végén induló E-Hulladékvadász járőrszolgálata.

Biztosak vagyunk benne, hogy a kapott Hankook abroncsok hozzá fognak járulni a környezetünk tisztaságának megóvásához.

hankook-abroncsadomany

Hankook abroncsadomány az átvétel pillanatában a vállalat magyarországi központjában.

Ezúton is köszönjük a JÖN Alapítványunk és minden hulladékvadász nevében is a vállalatnak az abroncsadományt.

Pályázási lehetőségekről a Hankook adomány oldaláról lehet tájékozódni.

You may also like...