Támogasd környezetünk megmentését, a hulladekvadasz.hu üzemeltetőjét, a JÖN Alapítványt.

Eddig több ezer bejelentés hatására több ezer tonna hulladék felszámolásában működtünk közre vagy szerveztünk több száz fős szemétszedési akciókat és váltunk Magyarország legaktívabb környezetvédelmi mozgalmává. Tevékenységünknek azonban komoly költségvonzata is van, amit eddig az alapítvány tagjai saját erejükből finanszíroztak meg. Segítségeddel tovább folytathatjuk a munkánkat.
Banki átutalással ide kattintva.

A hulladékvadász a legapróbb önkéntes

A hulladekvadasz.hu weboldal azért jött létre, hogy minden környezettel, természetvédelemmel elkötelezett személy ki tudja venni a szerepét lakóközösségeink tisztaságának megóvásában, mint a hulladékvadász a legapróbb önkéntes.

MÉGIS HOGYAN?

A „legapróbb önkéntes” személyében. Sok ember azért nem tud tenni a környezetéért, mert nincs rá ideje, energiája. Tehát ha nem vagy időmilliárdos, de szívesen tennél valami aprócska jót a környezettel, természettel kapcsolatban akkor, egy email írásával kiveheted részed országunk, világunk szebbé tételében. Az oldal az ilyen “legapróbb önkénteseket” gyűjtené maga köré.

hulladékvadász a legapróbb önkéntes Mindössze egy hét alatt megoldódott bejelentés. / Fotó: hulladekvadasz.hu

Mindössze egy hét alatt megoldódott bejelentés. / Fotó: hulladekvadasz.hu

Bejelentés menete:
A weboldalon  Hulladékvadász bejelentő ikonjára kattintva az űrlapon keresztül történik email üzenet formájában. Méghozzá egyéni bejelentésekkel a helyszínről való fotóval, helyszín megadásával anonim vagy név szerinti megadásával az ország bármely pontján.

Egyéb kérdés, hozzászólást az alábbi email címen lehetséges, a Kapcsolat menüpontban.

Ezek a cikkeink is érdekelhetnek