Warning: call_user_func_array() expects parameter 1 to be a valid callback, function 'hueman_remove_font-awesome' not found or invalid function name in /home/vfrtyr/public_html/hulladekvadasz.hu/wp-includes/class-wp-hook.php on line 324
A hulladékvadász a legapróbb önkéntes - Hulladekvadasz.hu

A hulladékvadász a legapróbb önkéntes

A hulladekvadasz.hu weboldal azért jött létre, hogy minden környezettel, természetvédelemmel elkötelezett személy ki tudja venni a szerepét lakóközösségeink tisztaságának megóvásában, mint a hulladékvadász a legapróbb önkéntes.

MÉGIS HOGYAN?

A „legapróbb önkéntes” személyében. Sok ember azért nem tud tenni a környezetéért, mert nincs rá ideje, energiája. Tehát ha nem vagy időmilliárdos, de szívesen tennél valami aprócska jót a környezettel, természettel kapcsolatban akkor, egy email írásával kiveheted részed országunk, világunk szebbé tételében. Az oldal az ilyen „legapróbb önkénteseket” gyűjtené maga köré.

hulladékvadász a legapróbb önkéntes Mindössze egy hét alatt megoldódott bejelentés. / Fotó: hulladekvadasz.hu

Mindössze egy hét alatt megoldódott bejelentés. / Fotó: hulladekvadasz.hu

Bejelentés menete:
A weboldalon  Hulladékvadász bejelentő ikonjára kattintva az űrlapon keresztül történik email üzenet formájában. Méghozzá egyéni bejelentésekkel a helyszínről való fotóval, helyszín megadásával anonim vagy név szerinti megadásával az ország bármely pontján.

Egyéb kérdés, hozzászólást az alábbi email címen lehetséges, a Kapcsolat menüpontban.

You may also like...