Támogasd környezetünk megmentését, a hulladekvadasz.hu üzemeltetőjét, a JÖN Alapítványt.

Eddig több ezer bejelentés hatására több ezer tonna hulladék felszámolásában működtünk közre vagy szerveztünk több száz fős szemétszedési akciókat és váltunk Magyarország legaktívabb környezetvédelmi mozgalmává. Tevékenységünknek azonban komoly költségvonzata is van, amit eddig az alapítvány tagjai saját erejükből finanszíroztak meg. Segítségeddel tovább folytathatjuk a munkánkat.
Banki átutalással ide kattintva.

Tudósítás a Kossuth Rádió riporterével a Terebesi utcából

A hulladekvadasz.hu -nak világhálóra felkerülő első videóbeszámolójának hatására keresett meg minket a Kossuth Rádió Oxigén című műsora.

A műsor azzal az ötlettel állt elő, hogy látogassunk ki ismét a Budapest szégyeneként elhíresült Terebesi utcába. Nézzünk körbe, informálódjunk a körülményekről a műsor keretein belül. “Nincsenek véletlenek.” – szokták mondani.

A helyszínen így teljesen véletlenül a Rákosmente Mezei Őrszolgálat embereivel is sikerült találkoznunk, beszélgetni a kialakult helyzetről. A Youtube-ra feltöltött Oxigén című műsorban meg is hallgatható a tudósítás.

A rádióműsor a Kossuth Rádióban volt hallható február 21 -én az Oxigén című műsorban.

Kossuth rádió

A Kossuth Rádió Oxigén című műsorának köszönjük a közös munkát!


Oxigén című műsor

Környezetvédelmi magazinműsor. Szerepel benne természetvédelem, védett területek, élőhelyek bemutatása, védett vagy nem védett állat- és növényfajok bemutatása, veszélytényezők, természetpolitika, szakemberek megszólaltatása, országjárás, nemzeti parkok bemutatása.

Adás: vasárnap 14:32

Ezek a cikkeink is érdekelhetnek