Warning: call_user_func_array() expects parameter 1 to be a valid callback, function 'hueman_remove_font-awesome' not found or invalid function name in /home/vfrtyr/public_html/hulladekvadasz.hu/wp-includes/class-wp-hook.php on line 324
Tudósítás a Kossuth Rádió riporterével a Terebesi utcából - Hulladekvadasz.hu

Tudósítás a Kossuth Rádió riporterével a Terebesi utcából

A hulladekvadasz.hu -nak világhálóra felkerülő első videóbeszámolójának hatására keresett meg minket a Kossuth Rádió Oxigén című műsora.

A műsor azzal az ötlettel állt elő, hogy látogassunk ki ismét a Budapest szégyeneként elhíresült Terebesi utcába. Nézzünk körbe, informálódjunk a körülményekről a műsor keretein belül. „Nincsenek véletlenek.” – szokták mondani.

A helyszínen így teljesen véletlenül a Rákosmente Mezei Őrszolgálat embereivel is sikerült találkoznunk, beszélgetni a kialakult helyzetről. A Youtube-ra feltöltött Oxigén című műsorban meg is hallgatható a tudósítás.

A rádióműsor a Kossuth Rádióban volt hallható február 21 -én az Oxigén című műsorban.

Kossuth rádió

A Kossuth Rádió Oxigén című műsorának köszönjük a közös munkát!


Oxigén című műsor

Környezetvédelmi magazinműsor. Szerepel benne természetvédelem, védett területek, élőhelyek bemutatása, védett vagy nem védett állat- és növényfajok bemutatása, veszélytényezők, természetpolitika, szakemberek megszólaltatása, országjárás, nemzeti parkok bemutatása.

Adás: vasárnap 14:32

You may also like...