Warning: call_user_func_array() expects parameter 1 to be a valid callback, function 'hueman_remove_font-awesome' not found or invalid function name in /home/vfrtyr/public_html/hulladekvadasz.hu/wp-includes/class-wp-hook.php on line 324
70 méter - az emberi pofátlanság határtalan - Hulladekvadasz.hu

70 méter – az emberi pofátlanság határtalan

Az emberi pofátlanság mindig elkápráztat bennünket. A IX. kerületben létesült lakossági hulladékudvar mellé, egy volt katonai laktanya területére hordják a hulladékot, ami ma már magánterület. 

Értik ezt? Csupán 70 méter az illegális hulladéklerakat és a hulladékudvar között. Fotó: hulladekvadasz.hu

Értik ezt? Csupán 70 méter az illegális hulladéklerakat és a hulladékudvar között. Fotó: hulladekvadasz.hu

A lakossági hulladékudvarokat azért hozták létre, hogy az emberek oda hordják a hulladékukat, de mostani esetben éppen mellé hordják. Sajnos van az a rossz társadalmi mentalitás, ami azt sugallja, hogy a könnyebbet és az olcsóbbat válasszuk, ami általában a rosszabb megoldás is egyben. Hosszútávon mindenképp. Már rövid távon is fenn állhat egy kiadós bírság lebukás esetén. Csekély az esélye, de vannak rá elrettentő példák.
A bejelentés szövege
„Sziasztok! A IX. kerületi lakossági hulladékudvartó mindössze 70 méter -re illegális szemétlerakó létesül újra meg újra egy volt katonai laktanya területén, ami jelenleg több ponton is ki-be járkálható magánterület. A másik szomszédja a Gundel Vendéglátóipari Szakközépiskola… Üdv. Zoli​”

[Best_Wordpress_Gallery id=”82″ gal_title=”hulladekudvar”]

Hulladék jellege: kommunális, építési.
[codepeople-post-map]
Továbbítjuk a bejelentést az aktuális önkormányzathoz.

Köszönjük a bejelentést!

You may also like...