Támogasd környezetünk megmentését, a hulladekvadasz.hu üzemeltetőjét, a JÖN Alapítványt.

Eddig több ezer bejelentés hatására több ezer tonna hulladék felszámolásában működtünk közre vagy szerveztünk több száz fős szemétszedési akciókat és váltunk Magyarország legaktívabb környezetvédelmi mozgalmává. Tevékenységünknek azonban komoly költségvonzata is van, amit eddig az alapítvány tagjai saját erejükből finanszíroztak meg. Segítségeddel tovább folytathatjuk a munkánkat.
Banki átutalással ide kattintva.
Ez a bejegyzés 3 éve nem volt frissítve és a tartalom elavult lehet.

Három nap! – a rekordgyorsaságú gödöllői ügyintézés

Gödöllő Önkormányzata a hulladékvadász történetében eddig nem tapasztalt gyorsasággal oldotta meg a bejelentett ügyet, méghozzá úgy, hogy a tettes is meglett.

A múlt hét közepén érkezett bejelentés az Antal hegyről. Az önkormányzat köszönettel vette a bejelentésünket és azonnal munkához látott.

Gyenes Szilárd, Alpolgármester Úrral való levelezésünk során tudatta velünk, hogy a közterület felügyelőik megpróbálják azonosítani a hulladék tulajdonosát, és ha ez sikerül a hivatalos eljárást megindítják. Illetve hozzá tette azt is, hogy ezzel párhuzamosan intézkednek a hulladék elszállításáról.

A gödöllői ügyintézés szintere: Fotó: wikipedia

A gödöllői ügyintézés szintere: Fotó: wikipedia

Pár óra elteltével a következő információkat kaptuk az Alpolgármester Úrtól:

“Időközben megkaptam a visszajelzést a Kollégáimtól az Önök által jelzett, Antal hegyen kiöntött hulladékkal kapcsolatban. A rendőrséggel közös akcióban azonosították az elkövetőt, aki elismerte a cselekményt, ellene megindult a hatósági eljárás. A hulladék elszállításáról is megtörtént az intézkedés.”

Továbbá biztosított minket, hogy minden ilyen ügyben igyekeznek azonnal eljárni, de hozzátette azt is, hogy az elkövetők felderítése nem minden esetben ilyen egyszerű.

A hulladékvadász csapata szerint Gödöllő Önkormányzata példaértékű magyarországi viszonylatban.

Köszönjük a munkájukat.

Ezek a cikkeink is érdekelhetnek