Három nap! – a rekordgyorsaságú gödöllői ügyintézés

Tennél, de nincs időd a szemétdombok eltakarítására? Támogass minket és elvégezzük helyetted a piszkos munkát! Támogatom a munkátokat!

Gödöllő Önkormányzata a hulladékvadász történetében eddig nem tapasztalt gyorsasággal oldotta meg a bejelentett ügyet, méghozzá úgy, hogy a tettes is meglett.

A múlt hét közepén érkezett bejelentés az Antal hegyről. Az önkormányzat köszönettel vette a bejelentésünket és azonnal munkához látott.

Gyenes Szilárd, Alpolgármester Úrral való levelezésünk során tudatta velünk, hogy a közterület felügyelőik megpróbálják azonosítani a hulladék tulajdonosát, és ha ez sikerül a hivatalos eljárást megindítják. Illetve hozzá tette azt is, hogy ezzel párhuzamosan intézkednek a hulladék elszállításáról.

A gödöllői ügyintézés szintere: Fotó: wikipedia

A gödöllői ügyintézés szintere: Fotó: wikipedia

Pár óra elteltével a következő információkat kaptuk az Alpolgármester Úrtól:

“Időközben megkaptam a visszajelzést a Kollégáimtól az Önök által jelzett, Antal hegyen kiöntött hulladékkal kapcsolatban. A rendőrséggel közös akcióban azonosították az elkövetőt, aki elismerte a cselekményt, ellene megindult a hatósági eljárás. A hulladék elszállításáról is megtörtént az intézkedés.”

Továbbá biztosított minket, hogy minden ilyen ügyben igyekeznek azonnal eljárni, de hozzátette azt is, hogy az elkövetők felderítése nem minden esetben ilyen egyszerű.

A hulladékvadász csapata szerint Gödöllő Önkormányzata példaértékű magyarországi viszonylatban.

Köszönjük a munkájukat.

Iratkozz fel a Hulladékvadász Hírlevélre!Feliratkozom!

Ez is érdekelhet: