Warning: call_user_func_array() expects parameter 1 to be a valid callback, function 'hueman_remove_font-awesome' not found or invalid function name in /home/vfrtyr/public_html/hulladekvadasz.hu/wp-includes/class-wp-hook.php on line 324
Három nap! - a rekordgyorsaságú gödöllői ügyintézés - Hulladekvadasz.hu

Három nap! – a rekordgyorsaságú gödöllői ügyintézés

Gödöllő Önkormányzata a hulladékvadász történetében eddig nem tapasztalt gyorsasággal oldotta meg a bejelentett ügyet, méghozzá úgy, hogy a tettes is meglett.

A múlt hét közepén érkezett bejelentés az Antal hegyről. Az önkormányzat köszönettel vette a bejelentésünket és azonnal munkához látott.

Gyenes Szilárd, Alpolgármester Úrral való levelezésünk során tudatta velünk, hogy a közterület felügyelőik megpróbálják azonosítani a hulladék tulajdonosát, és ha ez sikerül a hivatalos eljárást megindítják. Illetve hozzá tette azt is, hogy ezzel párhuzamosan intézkednek a hulladék elszállításáról.

A gödöllői ügyintézés szintere: Fotó: wikipedia

A gödöllői ügyintézés szintere: Fotó: wikipedia

Pár óra elteltével a következő információkat kaptuk az Alpolgármester Úrtól:

„Időközben megkaptam a visszajelzést a Kollégáimtól az Önök által jelzett, Antal hegyen kiöntött hulladékkal kapcsolatban. A rendőrséggel közös akcióban azonosították az elkövetőt, aki elismerte a cselekményt, ellene megindult a hatósági eljárás. A hulladék elszállításáról is megtörtént az intézkedés.”

Továbbá biztosított minket, hogy minden ilyen ügyben igyekeznek azonnal eljárni, de hozzátette azt is, hogy az elkövetők felderítése nem minden esetben ilyen egyszerű.

A hulladékvadász csapata szerint Gödöllő Önkormányzata példaértékű magyarországi viszonylatban.

Köszönjük a munkájukat.

You may also like...