Támogasd környezetünk megmentését, a hulladekvadasz.hu üzemeltetőjét, a JÖN Alapítványt.

Eddig több ezer bejelentés hatására több ezer tonna hulladék felszámolásában működtünk közre vagy szerveztünk több száz fős szemétszedési akciókat és váltunk Magyarország legaktívabb környezetvédelmi mozgalmává. Tevékenységünknek azonban komoly költségvonzata is van, amit eddig az alapítvány tagjai saját erejükből finanszíroztak meg. Segítségeddel tovább folytathatjuk a munkánkat.
Banki átutalással ide kattintva.

Eger határában teherautónyi szemétkupac (Frissítve)

Első bejelentés érkezett Heves megyéből, pontosabban Eger városának külterületéről. Egy tipikus település széli hulladéklerakatról. Köszönjük.

Frissítve
2017.04.27

A korábbi bejelentő ismételten bejelentette a helyszínt, ahol fél év óta nem történt változás. Eger Önkormányzatától azóta se kaptunk választ a bejelentésre.

A bejelentés szövege
Sziasztok! Korábban jeleztem felétek, hogy Eger után Almár felé tetemes illegális szemétlerakat van a vasúti átkelő mellett. Ezt meg is jelentettétek a facebook oldalatokon ( köszönet érte) és szóltatok is az egri illetékeseknek. Ez a jelen helyzet! Szerintem nem történt változás!”

Továbbítjuk ismét Eger Önkormányzatának a bejelentést!


Korábban
2016.10.03.

Eger - A bejelentés helyszíne évek óta hulladéklerakatnak használják illetéktelenek. Fotó: hulladekvadasz.hu / Google Maps

A bejelentés helyszíne évek óta hulladéklerakatnak használják illetéktelenek. Fotó: hulladekvadasz.hu / Google Maps

A bejelentés szövege
“Sziasztok! A helyszín az Eger-Szarvaskő útvonalon található. Egert elhagyván kb 1 km-re van egy földúti vasúti átjáró, amelyen ha áthaladunk meg is találjuk a lerakatot! Már az útról is jól látható a szemét lerakat, erről készítettem a mellékelt – nem túl jó minőségű – képeket.”

A vasúti átjáró túloldalára hordják illetéktelenek a hulladékot. Fotó: hulladekvadasz.hu

A vasúti átjáró túloldalára hordják illetéktelenek a hulladékot. Fotó: hulladekvadasz.hu

Hulladék jellege: kommunális.

Továbbítjuk a bejelentést az aktuális önkormányzatnak.

Köszönjük a bejelentést!


Eger a wikipedia szerint:

A megyei jogú város az Észak-Magyarország-régióban, az Eger-patak völgyében, a Bükk-vidék délnyugati szélén; Heves megye és az Egri járás székhelye. A 2011-es népszámlálás adatai szerint Észak-Magyarország második legnépesebb városa. A város jelentős oktatási és kulturális központ, itt található Magyarország egyik legnagyobb bazilikája, az egri főszékesegyház, számos más híres műemlékkel és múzeummal is rendelkezik, melyek közül kiemelkedő az egri vár.

A dinamikusan fejlődő magyar városok közé tartozik. Az elmúlt évtizedekben utak épültek, és velük párhuzamosan az ipari park jelentősége is nőtt, számos bevásárlóközpont létesült. Az egri borvidék központjaként a legjelentősebb magyar borvárosok közé tartozik, az egri bikavér külföldön is ismert és elismert borfajta.

Forrás: wikipedia.

Ezek a cikkeink is érdekelhetnek