Warning: call_user_func_array() expects parameter 1 to be a valid callback, function 'hueman_remove_font-awesome' not found or invalid function name in /home/vfrtyr/public_html/hulladekvadasz.hu/wp-includes/class-wp-hook.php on line 324
Eger határában teherautónyi szemétkupac (Frissítve) - Hulladekvadasz.hu

Eger határában teherautónyi szemétkupac (Frissítve)

Első bejelentés érkezett Heves megyéből, pontosabban Eger városának külterületéről. Egy tipikus település széli hulladéklerakatról. Köszönjük.

Frissítve
2017.04.27

A korábbi bejelentő ismételten bejelentette a helyszínt, ahol fél év óta nem történt változás. Eger Önkormányzatától azóta se kaptunk választ a bejelentésre.

A bejelentés szövege
Sziasztok! Korábban jeleztem felétek, hogy Eger után Almár felé tetemes illegális szemétlerakat van a vasúti átkelő mellett. Ezt meg is jelentettétek a facebook oldalatokon ( köszönet érte) és szóltatok is az egri illetékeseknek. Ez a jelen helyzet! Szerintem nem történt változás!”

Továbbítjuk ismét Eger Önkormányzatának a bejelentést!


Korábban
2016.10.03.

Eger - A bejelentés helyszíne évek óta hulladéklerakatnak használják illetéktelenek. Fotó: hulladekvadasz.hu / Google Maps

A bejelentés helyszíne évek óta hulladéklerakatnak használják illetéktelenek. Fotó: hulladekvadasz.hu / Google Maps

A bejelentés szövege
„Sziasztok! A helyszín az Eger-Szarvaskő útvonalon található. Egert elhagyván kb 1 km-re van egy földúti vasúti átjáró, amelyen ha áthaladunk meg is találjuk a lerakatot! Már az útról is jól látható a szemét lerakat, erről készítettem a mellékelt – nem túl jó minőségű – képeket.”

A vasúti átjáró túloldalára hordják illetéktelenek a hulladékot. Fotó: hulladekvadasz.hu

A vasúti átjáró túloldalára hordják illetéktelenek a hulladékot. Fotó: hulladekvadasz.hu

Hulladék jellege: kommunális.

[codepeople-post-map]

Továbbítjuk a bejelentést az aktuális önkormányzatnak.

Köszönjük a bejelentést!


Eger a wikipedia szerint:

A megyei jogú város az Észak-Magyarország-régióban, az Eger-patak völgyében, a Bükk-vidék délnyugati szélén; Heves megye és az Egri járás székhelye. A 2011-es népszámlálás adatai szerint Észak-Magyarország második legnépesebb városa. A város jelentős oktatási és kulturális központ, itt található Magyarország egyik legnagyobb bazilikája, az egri főszékesegyház, számos más híres műemlékkel és múzeummal is rendelkezik, melyek közül kiemelkedő az egri vár.

A dinamikusan fejlődő magyar városok közé tartozik. Az elmúlt évtizedekben utak épültek, és velük párhuzamosan az ipari park jelentősége is nőtt, számos bevásárlóközpont létesült. Az egri borvidék központjaként a legjelentősebb magyar borvárosok közé tartozik, az egri bikavér külföldön is ismert és elismert borfajta.

Forrás: wikipedia.

You may also like...