Hulladékvadászok a tévében szerepeltek

Tennél, de nincs időd a szemétdombok eltakarítására? Támogass minket és elvégezzük helyetted a piszkos munkát! Támogatom a munkátokat!

A hulladékvadászok szerepeltek a Duna Tv Család-barát műsor, Zöld bolygó című rovatában. A televízió munkatársai  Budapest, XIV. kerületében, a Francia úton egy terepszemle keretein belül készítették el a műsort, a hulladékvadászok tevékenységének bemutatásával, helyszíni riportokkal.

hulladékvadászok Szebenyi Péter, környezetmérnök a Duna Tv stábjának adott interjúja közben, a zuglói Francia úton. Fotó: hulladekvadasz.hu

Szebenyi Péter, környezetmérnök a Duna Tv stábjának adott interjúja közben, a zuglói Francia úton. Fotó: hulladekvadasz.hu

Az adásban beszámolnak róla, hogy idén tavasszal lelkes civilek alapítottak. Jelegét tekintve egy olyan portált, ahova a tájat elcsúfító szemétdombokról várják a bejelentéseket, amiket egyből továbbítanak a közvélemény és a hatóságok felé.

Fegyverük a kamera és a fényképezőgép, illetve azok a civilek, akik nem bírják elviselni, hogy a környezetükben hasonló szemétdombok vannak – mondja a narrátor.

A Hulladékvadász.hu, idén indult portáljára rengeteg bejelentés érkezik a lakosoktól. Minden bejelentést továbbítanak az illetékes hatóságok felé, sőt olykor maguk is kimennek a rázósabb helyekre. Ahogy tették például a zuglói Francia úton, ahova a Család-barát is elkísérte őket. A hulladékvadászokról szóló bemutató az alábbi youtube csatornán nézhető.

A Hulladékvadászok csapatából Szebenyi Péterrel, Palkovics Milánnal és Martos Benedekkel készültek a riportok a műsorban.


Kik vagyunk?

Olyan civil személyek, lakosok, akik megunták, hogy piszkos szemétdombokhoz hasonlít közvetlen környezetük. Weboldalunk egy olyan idealista gondolattal jött létre mely szerint mindenki ki tudja venni a részét környezete, élettere megőrzésében, mint a legapróbb önkéntes.

Bővebben: Rólunk menüpontban.

Iratkozz fel a Hulladékvadász Hírlevélre!Feliratkozom!

Ez is érdekelhet: