Warning: call_user_func_array() expects parameter 1 to be a valid callback, function 'hueman_remove_font-awesome' not found or invalid function name in /home/vfrtyr/public_html/hulladekvadasz.hu/wp-includes/class-wp-hook.php on line 324
Lebukott a szemetelő Baján, a rendőrség elkapta! - Hulladekvadasz.hu

Lebukott a szemetelő Baján, a rendőrség elkapta!

Lebukott Baján egy férfi, akit lakossági bejelentésre szemetelésen kaptak és a rendőrök néhány órán belül beazonosították és előállították.

A rendőrség tájékoztatása szerint Baja térségében 2020. február 24-én kora délután egy ismeretlen személy a kocsijából hulladékot pakolt ki a városhoz közeli tanyavilágban. A férfi főként műanyag tárgyakat, vezetékeket, flakonokat és műszaki alkatrészeket hagyott hátra a füves területen.

A szemetelő által elhagyni kívánt tárgyak. / Fotó: police.hu

A szemetelő által elhagyni kívánt tárgyak. / Fotó: police.hu

Az esetről hamar értesültek a rendőrök, és néhány óra elteltével beazonosították, majd előállították a gyanúsítottat. Az 57 éves helybélivel szemben hulladékgazdálkodás rendjének megsértése bűntett elkövetésének megalapozott gyanúja miatt indult büntetőeljárás. A férfi kihallgatása során beismerő vallomást tett.

Elektronikai hulladék a vödörben a rendőrség helyszínelésén. / Fotó: police.hu

Elektronikai hulladék a vödörben a rendőrség helyszínelésén. / Fotó: police.hu

Bízunk benne, hogy az eset a többi szemetelőnek is elrettentően fog hatni és a lebukott férfi elnyeri a méltó büntetését.

Tettenéréssel kapcsolatos cikkeink ide kattintva megtekinthetőek.

Forrás: police.hu

You may also like...