Warning: call_user_func_array() expects parameter 1 to be a valid callback, function 'hueman_remove_font-awesome' not found or invalid function name in /home/vfrtyr/public_html/hulladekvadasz.hu/wp-includes/class-wp-hook.php on line 324
Kalocsa határában "beszédes" illegális hulladéklerakat (Frissítve) - Hulladekvadasz.hu

Kalocsa határában „beszédes” illegális hulladéklerakat (Frissítve)

Kalocsa város Bács-Kiskun megyében, a Duna mellett helyezkedik el. Jelentős történelmi múltra tekint vissza, de az illegális hulladéklerakásai is érdekes történeteket mesélhetnek nekünk.

Frissítve
2017.01.18.

A bejelentő jelezte számunkra, hogy az oldalunkon tett bejelentése hatására az illegális hulladéklerakást eltakarították. 

Üdvözlöm Önöket! Most jelzem, hogy elvitték a szemetet (szinte az összeset).

Köszönjük a takarítást végző szerveknek a munkát, illetve a bejelentőnek a közreműködést. Hasonló megtisztított bejelentéseket ide kattintva lehet megtekinteni.


Korábban
2016.12.29.

Egyik ilyen történet lehet a kalocsai bejelentőtől kapott leíró bejelentés. A képekből ítélve beszédes lehet az illegális hulladéklerakat, hiszen nagy valószínűséggel számlákat, elérhetőségeket is rejthet a kommunális szemétkupac.

Kalocsa város első bejelentése. Fotó: hulladekvadasz.hu

Kalocsa város első bejelentése. Fotó: hulladekvadasz.hu

[Best_Wordpress_Gallery id=”196″ gal_title=”kalocsa”]

A bejelentés szövege
„Tisztelt Cím! Ma éppen arra bicajozván észrevettem a távolból, hogy egy autó megáll a vasúti átjárónál, valaki kiszáll és valamit kidob. Mire odaértem, addigra az úriember már beszállt az autójába és tolatva elindult a helyszínről. Megálltunk, ablak le, én odagurulok mellé és megemlítem, hogy miért ide kellet dobni a szemetet, akkor a válasz nemes egyszerűséggel az: csak egy papírt dobtam ki. amit persze egyikünk sem hisz el, mert ugye egy papírt nem viszünk el a város szélére kidobni, hanem otthon bedobjuk a kukába vagy aki teheti az begyújt vele.

A történethez hozzátartozik, hogy már szóltunk az illetékeseknek, valamit tenni kellene az újabb szemétdombbal, ami itt kezd egy pár éve kialakulni. Valamikor ősszel jött is pár munkás és kihordták az árokból a hulladékot, de arra már nem volt energia/pénz/idő, hogy ezt el is szállítsák, ami szerintem felhívás, hogy emberek idehordjuk ki, mert ide szabad.

Pedig nem!

A történetben igazán zavar az, hogy szeretünk szidni egy bizonyos népcsoportot, de érdekes módon nem ők hordták ide ezt a ganédombot. Úgy látom ők inkább elhordanak belőle, ha találnak benne valami használhatót. Sajnos tudom, ez az írás nem fog bejutni annak a fejébe, aki ide szemetel, de azért mégis… hátha…”

Hulladék jellege: kommunális, elektronikai.

[codepeople-post-map]

Továbbítjuk a bejelentést az aktuális önkormányzatnak.

Köszönjük a bejelentést!

You may also like...