Hulladékkáosz az elitkerület szélén (videóval)

Tennél, de nincs időd a szemétdombok eltakarítására? Támogass minket és elvégezzük helyetted a piszkos munkát! Támogatom a munkátokat!

Hulladékkáosz alakult ki II. kerületben, a Patakhegyi utca végén, ahol régen nyaralóépületek voltak. A korábbi épületeket lebontották. A bejelentő szerint elképesztő helyzet uralkodik a területen.

A videóbejelentésben jól látszanak a kaotikus állapotok. A II. kerület illegális szeméttelepe, ahol videólejátszótól egészen a játszótéri csúszdáig minden megtalálható.

A bejelentés szövege
“Sziasztok! A videót és még pár képet küldök a  II. kerület Emelkedő utca és a Patakhegyi utca végéről (47.576404, 18.954451).  Több hektáron ilyen, őskáosz az elitkerület szélén.”

Hulladékkáosz az erdő közepén. / Fotó: hulladekvadasz.hu

Hulladékkáosz az erdő közepén. / Fotó: hulladekvadasz.hu

Hulladék jellege: kommunális, zöldhulladék, elektronikai.

[codepeople-post-map]

Továbbítjuk a bejelentést az aktuális önkormányzatnak.

Köszönjük a bejelentést!


Budapest II. kerülete

Budapest II. kerülete a budai oldalon található. Területe: 36,34 km², ebből belterület 22,64 km², külterület: 13,70 km². Buda északi részén terül el, északon és északkeleten a III. kerület, keleten a Duna folyam, azáltal a XIII. kerület és az V. kerület, délen az I. kerület és a XII. kerület határolja, míg nyugaton szomszédai Budakeszi, Nagykovácsi és Remeteszőlős, északnyugaton pedig Solymár.

Fekvése

A II. kerület hegyes-dombos területen fekszik, egyedülálló módon közel a belvároshoz, így könnyen az ország egyik legelőkelőbb lakóövezetévé nőtte ki magát. Itt található többek között a Rózsadomb, Pasarét, Törökvész, Vérhalom vagy Kurucles. A kerület két jól elkülöníthető részből áll. Az északi (II/A kerület) és a déli rész között a Hűvösvölgy képez szűk átjárót. A Budai Tájvédelmi Körzet jelentős hányadát foglalja el, ahol szigorúan védett erdők, hegyek, növények találhatóak. Számos jelentős hegycsúcs található a kerületben, mint a Nagy-Hárs-hegy (454 m), Vihar-hegy (453 m), Felső-Kecske-hegy (443 m) vagy a Látó-hegy (376 m) például. A kerület ütőeréül a Szilágyi Erzsébet fasor – Hűvösvölgyi út – Hidegkúti út útvonal, a Budakeszi út, illetve a Margit körút, Bem rakpart, Árpád fejedelem útja szolgál. A forgalmasabb utcák közé tartozik a Törökvész út, Bimbó út, Kapy út, Felső Zöldmáli út, Szépvölgyi út, Fillér utca, Pasaréti út, Pusztaszeri út, Gábor Áron utca, Kuruclesi út, Máriaremetei út, Nagykovácsi út, Ördögárok út. Tömegközlekedéssel a kerület minden pontja könnyen elérhető.

A legnagyobb csomópontok a Széll Kálmán tér, ahol a 2-es metró és a 4-es, valamint a 6-os villamos is elérhető, illetve a II/A kerületet kiszolgáló hűvösvölgyi busz-, és villamosvégállomás. A kerület legfontosabb közlekedési eszköze a 61-es villamos Hűvösvölgy és a Móricz Zsigmond körtér között.

Forrás: wikipedia

Iratkozz fel a Hulladékvadász Hírlevélre!Feliratkozom!

Ez is érdekelhet: