Támogasd környezetünk megmentését, a hulladekvadasz.hu üzemeltetőjét, a JÖN Alapítványt.

Eddig több ezer bejelentés hatására több ezer tonna hulladék felszámolásában működtünk közre vagy szerveztünk több száz fős szemétszedési akciókat és váltunk Magyarország legaktívabb környezetvédelmi mozgalmává. Tevékenységünknek azonban komoly költségvonzata is van, amit eddig az alapítvány tagjai saját erejükből finanszíroztak meg. Segítségeddel tovább folytathatjuk a munkánkat.
Banki átutalással ide kattintva.

Eldugott hulladékmező a zuglói Öv utca mellett (frissítve)


Notice: class-oembed.php használata nem támogatott a 5.3.0 verzió óta! Ezt javasoljuk helyette: wp-includes/class-wp-oembed.php. in /home/vfrtyr/public_html/hulladekvadasz.hu/wp-includes/functions.php on line 4802

A zuglói Öv utca nem ismeretlen a hulladékvadászok számára. A vasút közelsége miatt tendencia az előforduló szeméthalmok megjelenése. 

Frissítve
2017.06.06.

Illegális hulladéklerakatról kapott tájékoztatás Budapest Zugló Önkormányzatától:
“A 2017. április 10-én irt bejelentést, melyben az Öv utcában illegálisan lerakott hulladékra hívja fel a figyelmet, a Zuglói Városgazdálkodási Közszolgáltató Zrt. Városüzemeltetési Osztálya köszönettel megkapta. A jelzett helyszínről, az illegálisan elhelyezett hulladék elszállítása megtörtént.

Köszönjük Zugló Önkormányzatának a takarítási munkálatokat.


Korábban
2017.04.09.

Most egy elhagyott telken kialakult illegális szemétlerakatra hívták fel a figyelmünket.

Öv utca idillikus hulladékmezeje a matraccal és ami körülötte van. / Fotó: hulladekvadasz.hu

Öv utca idillikus hulladékmezeje a matraccal és ami körülötte van. / Fotó: hulladekvadasz.hu

A bejelentés szövege
“Tisztelt Hulladékvadászok! Gyakran sétáltatom a vasút mellett a kutyámat és nagyon meglepődtem, hogy a bokrok mögött mi tűnt fel az elszórt szemetek után. El sem tudom képzelni, hogy hogy alakulhatott ez ki. Van itt minden, amit csak el lehet képzelni! “

Az alábbi útmutató segítségével hasonló bejelentéseket várunk a településről és annak környékéről ezzel is segítve a helyi önkormányzat munkáját. Ide kattintva elérhető a bejelentési űrlap.

Hulladék jellege: PET palack, elektronikai, lomtalanítási és kommunális hulladék

Az Öv utca bejelentését továbbítjuk az aktuális önkormányzatnak.

Köszönjük a bejelentést!

Ezek a cikkeink is érdekelhetnek