Warning: call_user_func_array() expects parameter 1 to be a valid callback, function 'hueman_remove_font-awesome' not found or invalid function name in /home/vfrtyr/public_html/hulladekvadasz.hu/wp-includes/class-wp-hook.php on line 324
Vác határában pofátlan szemétlerakás - Hulladekvadasz.hu

Vác határában pofátlan szemétlerakás

Vác belvárosból a Rádi úton haladva, vagy a 2-es fő út Rádi lehajtónál közvetlen az út mellé kezdték lerakni a szemetet. Pár köbméter cserép, rohadó zöldhulladék műanyag zsákokban, kiégett ágy, de mosdókagyló is megtalálható a háztartási szemét mellett.

Vác határában nem éppen rózsásak a környezeti állapotok. / Fotó: hulladekvadasz.hu

Vác határában nem éppen rózsásak a környezeti állapotok. / Fotó: hulladekvadasz.hu

A bejelentés szövege
„Sziasztok! Erre a helyre eddig is hordták a sittet, hol az árokba, hol csak simán a mellékútra öntötték. Sokat autózom erre, nemrég tűnt fel, hogy most már célpont lett az illegális szemétlerakásnak. A legutolsó kupacot közvetlenül a fő út mellé helyezték el. A látványa gusztustalan és felháborító, remélem minél hamarabb elviszik a megfelelő helyre.”

Hulladék jellege: kommunális, építési, zöldhulladék.

[codepeople-post-map]

Továbbítjuk a bejelentést az aktuális önkormányzatnak.

Köszönjük a bejelentést!


Vác

Vác városa Pest megyében, a Duna bal partján található. A Dunakanyar központjaként ismert település Pest megye ötödik legnagyobb lélekszámmal rendelkező városa, egyúttal vonzó idegenforgalmi célpont. Egyrészt tizedfél évszázados történelme, másrészt gazdag kulturális élete miatt. Katolikus püspöki székhely, a Váci egyházmegye központja.

De mit számít ez ha 5 perc autózással a város határát átlépve a szomszéd település, Rád felé haladva közvetlenül az út mellé hordják egyesek a szemetet. Akik Rádról járnak munkába minden nap elautóznak a látvány mellett. A Google Maps 2014-es fotóján jól látszik hogy akkor még ilyen probléma nem volt.

Forrás: wikipedia.

You may also like...