Támogasd környezetünk megmentését, a hulladekvadasz.hu üzemeltetőjét, a JÖN Alapítványt.

Eddig több ezer bejelentés hatására több ezer tonna hulladék felszámolásában működtünk közre vagy szerveztünk több száz fős szemétszedési akciókat és váltunk Magyarország legaktívabb környezetvédelmi mozgalmává. Tevékenységünknek azonban komoly költségvonzata is van, amit eddig az alapítvány tagjai saját erejükből finanszíroztak meg. Segítségeddel tovább folytathatjuk a munkánkat.
Banki átutalással ide kattintva.

Péterhegy bekamerázott szemétdombja Újbudán

Péterhegy illegális hulladéklerakata az a hely, ahol senki se szemetelhet nyomtalanul a kihelyezett kamerarendszernek hála. Viszont ez sokakat nem rémiszt el, sőt!

Budapest XI. kerületéhez tartozik a folyamatosan nővő illegális szemétkupac. A helyszínről korábban már érkezett bejelentés, akkor ez a terület megtisztításra került. A bejelentő állítása szerint az Önkormányzat nem viszi el a területre kihordott illegális hulladékot.

A kihelyezett kamera ellenére is Péterhegy látványa ilyen. / Fotó: hulladekvadasz.hu

A kihelyezett kamera ellenére is Péterhegy látványa ilyen. / Fotó: hulladekvadasz.hu

A bejelentés szövege
“Tisztelt Cím! A szemetet már rég letették. Kamera van, ennek ellenére még mindig tesznek le. A lakókat inkább az zavarja, hogy nem viszi el az önkormányzat. Helyszín Egér út – Péterhegyi köz találkozása.”

Bízunk benne, hogy a bejelentés hatására nem csak az illegálisan kihelyezett hulladék kerül el a helyszínről, hanem a kamerafelvételeknek hála a szemét valós tulajdonosa, tulajdonosai is előkerülnek.

Hulladék jellege: kommunális, építési.

Péterhegy bejelentést továbbítjuk az aktuális önkormányzathoz.

Köszönjük a bejelentést!

Ezek a cikkeink is érdekelhetnek