Warning: call_user_func_array() expects parameter 1 to be a valid callback, function 'hueman_remove_font-awesome' not found or invalid function name in /home/vfrtyr/public_html/hulladekvadasz.hu/wp-includes/class-wp-hook.php on line 324
Péterhegy bekamerázott szemétdombja Újbudán - Hulladekvadasz.hu

Péterhegy bekamerázott szemétdombja Újbudán

Péterhegy illegális hulladéklerakata az a hely, ahol senki se szemetelhet nyomtalanul a kihelyezett kamerarendszernek hála. Viszont ez sokakat nem rémiszt el, sőt!

Budapest XI. kerületéhez tartozik a folyamatosan nővő illegális szemétkupac. A helyszínről korábban már érkezett bejelentés, akkor ez a terület megtisztításra került. A bejelentő állítása szerint az Önkormányzat nem viszi el a területre kihordott illegális hulladékot.

A kihelyezett kamera ellenére is Péterhegy látványa ilyen. / Fotó: hulladekvadasz.hu

A kihelyezett kamera ellenére is Péterhegy látványa ilyen. / Fotó: hulladekvadasz.hu

A bejelentés szövege
„Tisztelt Cím! A szemetet már rég letették. Kamera van, ennek ellenére még mindig tesznek le. A lakókat inkább az zavarja, hogy nem viszi el az önkormányzat. Helyszín Egér út – Péterhegyi köz találkozása.”

Bízunk benne, hogy a bejelentés hatására nem csak az illegálisan kihelyezett hulladék kerül el a helyszínről, hanem a kamerafelvételeknek hála a szemét valós tulajdonosa, tulajdonosai is előkerülnek.

Hulladék jellege: kommunális, építési.

[codepeople-post-map]

Péterhegy bejelentést továbbítjuk az aktuális önkormányzathoz.

Köszönjük a bejelentést!

You may also like...