Warning: call_user_func_array() expects parameter 1 to be a valid callback, function 'hueman_remove_font-awesome' not found or invalid function name in /home/vfrtyr/public_html/hulladekvadasz.hu/wp-includes/class-wp-hook.php on line 324
Kistarcsa határában naponta szaporodik a szemét - Hulladekvadasz.hu

Kistarcsa határában naponta szaporodik a szemét

Kistarcsa határában naponta szaporodik a szemét mennyisége. „Úgy tűnik, valakinek nagyon megtetszett a terület” – írja a bejelentő.

A településről első alkalommal érkezett bejelentés az oldalunkra. Reméljük a probléma orvosolásában a helyi önkormányzat is a bejelentő segítségére siet. Pár napja Nagytarcsáról érkezett hasonló jellegű bejelentés.

A bejelentés szövege
„Tisztelt Hulladékvadász! Kistarcsa határában, konkrétan a Szálaska nevű területen (a régi homokbánya fölötti résztől Kerepes felé) naponta szaporodik a szemét mennyisége. Úgy tűnik, valakinek nagyon megtetszett a terület. Két képet csináltam telefonnal, az egyiken látszik egy levél lakcímmel, ahonnan származhat a cucc, nem tudom ezzel lehet-e valamit kezdeni.

Ez a kupac a hrsz. Kistarcsa 6856 alsó végén van, de a környéken van még több is. Az önkormányzattal kapcsolatban vannak félelmeim, ugyanis épp a múlt héten hallottam egy ismerősömtől, hogy őt felszólították mint tulajdonost hogy szállítsa el a kibelezett tévéket a földjéről, különben bírságra számíthat. És hajthatatlanok voltak, nem érdekelte őket, hogy ki rakta le a szemetet. Elküldték a rendőrségre, onnan meg vissza az önkormányzatba, szóval semmit nem tudott tenni. Nekem meg nincs több tízezer forintom a szállításra. 🙁 Ugyanis a szemét egy része már az én földemen van.”

Hulladék jellege: kommunális.

[codepeople-post-map]

Továbbítjuk a bejelentést az aktuális önkormányzatnak. 

Köszönjük a bejelentést!


Kistarcsa a wikipedia szerint:

Kistarcsa város Pest megyében, a Gödöllői járásban.

Fekvése és tömegközlekedés
A 3-as főút és az M0-s autóút mentén található Budapest, Csömör Kerepes, és Nagytarcsa között, rajtuk kívül keletre elnyúló határrésze révén Isaszeggel és Pécellel is határos. Áthalad rajta a H8-as HÉV, továbbá Volánbusz vonal és helyi buszközlekedés[3] is segíti az itt élőket.

Forrás: wikipedia.

You may also like...