Támogasd környezetünk megmentését, a hulladekvadasz.hu üzemeltetőjét, a JÖN Alapítványt.

Eddig több ezer bejelentés hatására több ezer tonna hulladék felszámolásában működtünk közre vagy szerveztünk több száz fős szemétszedési akciókat és váltunk Magyarország legaktívabb környezetvédelmi mozgalmává. Tevékenységünknek azonban komoly költségvonzata is van, amit eddig az alapítvány tagjai saját erejükből finanszíroztak meg. Segítségeddel tovább folytathatjuk a munkánkat.
Banki átutalással ide kattintva.

Aszalvölgyi árok sitthalma Székesfehérváron

Aszalvölgyi árok sitthalmára lett figyelmes a bejelentő Székesfehérváron. A bejelentésében azt taglalja, hogy szerinte a környező vízbázist nem veszélyeztetni az illegális hulladéklerakat.

A napokban érkezett meg az első bejelentés a településről miután nem sokat váratva magára megérkezett a következő is. A korábbi bejelentést ide kattintva elérhető. A bejelentőtől kapott képet elnézve a sitthalom már több éve ott lehet. Kezdi benőni a növényzet.

Aszalvölgyi árok sitthalma Székesfehérváron. / Fotó: hulladekvadasz.hu

Aszalvölgyi árok sitthalma Székesfehérváron. / Fotó: hulladekvadasz.hu

A bejelentés szövege
“Kedves Hulladékvadászok! Pár napja terepeztem és találtam Fehérvár É-i külterületén az Aszalvölgyi árok feletti földút mellett egy nagyobb sitt halmot. Ez ugyan nem veszélyezteti Fehérvár egyik vízbázisát, de akkor is érdemes feltenni az oldalra. A fotót csatolom, ezen látszik, hogy nem valószínű az idei lerakás.A koordinátája pedig ez:  N47.23758 E18.43235.”

Hulladék jellege: építési, sitt.

Az Aszalvölgyi árok bejelentését továbbítjuk az aktuális önkormányzathoz. 

Köszönjük a bejelentést!

Ezek a cikkeink is érdekelhetnek