Warning: call_user_func_array() expects parameter 1 to be a valid callback, function 'hueman_remove_font-awesome' not found or invalid function name in /home/vfrtyr/public_html/hulladekvadasz.hu/wp-includes/class-wp-hook.php on line 324
Aszalvölgyi árok sitthalma Székesfehérváron - Hulladekvadasz.hu

Aszalvölgyi árok sitthalma Székesfehérváron

Aszalvölgyi árok sitthalmára lett figyelmes a bejelentő Székesfehérváron. A bejelentésében azt taglalja, hogy szerinte a környező vízbázist nem veszélyeztetni az illegális hulladéklerakat.

A napokban érkezett meg az első bejelentés a településről miután nem sokat váratva magára megérkezett a következő is. A korábbi bejelentést ide kattintva elérhető. A bejelentőtől kapott képet elnézve a sitthalom már több éve ott lehet. Kezdi benőni a növényzet.

Aszalvölgyi árok sitthalma Székesfehérváron. / Fotó: hulladekvadasz.hu

Aszalvölgyi árok sitthalma Székesfehérváron. / Fotó: hulladekvadasz.hu

A bejelentés szövege
„Kedves Hulladékvadászok! Pár napja terepeztem és találtam Fehérvár É-i külterületén az Aszalvölgyi árok feletti földút mellett egy nagyobb sitt halmot. Ez ugyan nem veszélyezteti Fehérvár egyik vízbázisát, de akkor is érdemes feltenni az oldalra. A fotót csatolom, ezen látszik, hogy nem valószínű az idei lerakás.A koordinátája pedig ez:  N47.23758 E18.43235.”

Hulladék jellege: építési, sitt.

[codepeople-post-map]

Az Aszalvölgyi árok bejelentését továbbítjuk az aktuális önkormányzathoz. 

Köszönjük a bejelentést!

You may also like...