Támogasd környezetünk megmentését, a hulladekvadasz.hu üzemeltetőjét, a JÖN Alapítványt.

Eddig több ezer bejelentés hatására több ezer tonna hulladék felszámolásában működtünk közre vagy szerveztünk több száz fős szemétszedési akciókat és váltunk Magyarország legaktívabb környezetvédelmi mozgalmává. Tevékenységünknek azonban komoly költségvonzata is van, amit eddig az alapítvány tagjai saját erejükből finanszíroztak meg. Segítségeddel tovább folytathatjuk a munkánkat.
Banki átutalással ide kattintva.

Autótemető Szigetszentmiklós határában

Autótemető “alakult ki” Szigetszentmiklós határában állítja a bejelentő. A bejelentésében egy rendszám nélküli autóról küldött képeket, de a bejelentés szövegében több autóról is tesz említést.

A hangzatos címet ezért adtuk a bejelentésnek remélve az, hogy hamarosan felszámolásra, elszállításra kerülnek a gazdátlan autók. A tulajdonosok vajon hol lehetnek? Esetleg az autók lopottak? Budapest agglomerációjában gyakoriak az ilyen elhagyatott autók, autóroncsok. Szigetszentmiklós korábbi bejelentései ide kattintva érhetőek el.

Autótemető Szigetszentmiklós határában. / Fotó: hulladekvadasz.hu

Autótemető Szigetszentmiklós határában. / Fotó: hulladekvadasz.hu

A bejelentés szövege
“Tisztelt hulladékvadász! 1 hete figyeltem föl,a környékünkön álló, rendszám nélküli (valószínűleg külföldi) autóra. Eddig vaciláltam kinek írjak? Rendőrséget, polgárőrséget nem érdekli a dolog, ezért írok ide. Ez a harmadik autó,mely a környéken elhagyatva, majd szétverve áll. Ez elég jó állapotban van ahhoz,hogy esetleg,ha lopott, a tulajdonosa még örülhessen neki. Mára föl is törték az autót (bal első ablak). Ha tudnak tenni valamit az ügyben,hálás lennék! Az autó Szigetszentmiklóson,a Szellős utca,Tagi út sarkán áll.”

Hulladék jellege: autóroncs.

Továbbítjuk a bejelentést az aktuális önkormányzatnak.

Köszönjük a bejelentést!

Ezek a cikkeink is érdekelhetnek