Autótemető Szigetszentmiklós határában

Tennél, de nincs időd a szemétdombok eltakarítására? Támogass minket és elvégezzük helyetted a piszkos munkát! Támogatom a munkátokat!

Autótemető “alakult ki” Szigetszentmiklós határában állítja a bejelentő. A bejelentésében egy rendszám nélküli autóról küldött képeket, de a bejelentés szövegében több autóról is tesz említést.

A hangzatos címet ezért adtuk a bejelentésnek remélve az, hogy hamarosan felszámolásra, elszállításra kerülnek a gazdátlan autók. A tulajdonosok vajon hol lehetnek? Esetleg az autók lopottak? Budapest agglomerációjában gyakoriak az ilyen elhagyatott autók, autóroncsok. Szigetszentmiklós korábbi bejelentései ide kattintva érhetőek el.

Autótemető Szigetszentmiklós határában. / Fotó: hulladekvadasz.hu

Autótemető Szigetszentmiklós határában. / Fotó: hulladekvadasz.hu

A bejelentés szövege
“Tisztelt hulladékvadász! 1 hete figyeltem föl,a környékünkön álló, rendszám nélküli (valószínűleg külföldi) autóra. Eddig vaciláltam kinek írjak? Rendőrséget, polgárőrséget nem érdekli a dolog, ezért írok ide. Ez a harmadik autó,mely a környéken elhagyatva, majd szétverve áll. Ez elég jó állapotban van ahhoz,hogy esetleg,ha lopott, a tulajdonosa még örülhessen neki. Mára föl is törték az autót (bal első ablak). Ha tudnak tenni valamit az ügyben,hálás lennék! Az autó Szigetszentmiklóson,a Szellős utca,Tagi út sarkán áll.”

Hulladék jellege: autóroncs.

[codepeople-post-map]

Továbbítjuk a bejelentést az aktuális önkormányzatnak.

Köszönjük a bejelentést!

Iratkozz fel a Hulladékvadász Hírlevélre!Feliratkozom!

Ez is érdekelhet: